مواد لازم :
بادمجان / 2 عدد
فلفل دلمه اي رنگي/ 2 عدد
قارچ / 5 عدد
سرکه ي سفيد/ به ميزان لازم
سير خرد کرده / 2 حبه
زيتون بدون هسته ي خرد کرده / 100 گرم
نمک / به ميزان لازم
روغن زيتون / 1 پيمانه ( 250 ميلي ليتر)
روش تهيه:
بادمجان، فلفل دلمه اي و قارچ را خلالي خرد کنيد و هرکدام را جداگانه با مقداري سرکه ي سفيد بجوشانيد. آن گاه در آبکش بريزيد تا سرکه ي اضافي اش گرفته شود. سپس همه ي مواد را در ظرف مناسبي بريزيد؛ سير و زيتون را نيز به آن بيفزائيد و مخلوط کنيد. حالا نمک و روغن زيتون را اضافه نمائيد و پس از مخلوط کردن تمامي مواد با يکديگر، در ظرف را ببنديد. اين ترشي، خيلي زود آماده مي شود و مي بايد در يخچال نگهداري شود.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 40.