مواد لازم براي 4-6 نفر:
پيازچه / 8 ساقه
کدو سبز/ 2 عدد
سيب زميني / 2 عدد
گل کلم سفيد/ 200 گرم
روغن زيتون / به ميزان لازم
کره / 30 گرم
آب گوجه فرنگي/ 1 ليتر
دال عدس/ 1 پيمانه
قارچ خرد کرده / 150 گرم
نمک / به ميزان لازم
ريحان خرد کرده / 2 قاشق سوپخوري
روش تهيه:
پيازچه را خرد نمائيد. کدو را حلقه کنيد و پوست سيب زميني را بگيريد و به شکل مکعب هاي درشت خرد کنيد. گلم کلم را نيز تکه تکه نمائيد. آن گاه تابه ي بزرگي روي اجاق بگذاريد، روغن زيتون و کره را در آن بريزيد و همه ي سبزي هاي خرد کرده را بيفزائيد.سپس آب گوجه فرنگي را روي مواد بريزيد و خوب با يکديگر مخلوط سازيد و کمي بپزيد. اکنون دال عدس را- که از قبل به مدت ده دقيقه در آب خيسانده ايد- همراه با قارچ در تابه بريزيد. حالا نمک و ريحان را بيفزائيد و صبر کنيد تا خوراک جا بيفتد. آن گاه خوراک را در ظرف مناسبي بکشيد.
نکته ي خواندني:
عدس: حبوباتي از قبيل عدس حاوي روي به ميزان مناسب مي باشند. اين ماده معدني در حفظ سلامت انسان، رشد، بلوغ جنسي، حفظ قدرت ايمني بدن، سلامت پوست، مو و ناخن ها نقش مهمي دارد.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 40.