مواد لازم براي 2-4 نفر:
کره / 50 گرم
زيره ي سبز/ 2 قاشق چايخوري
پودر تخم گشنيز/ 2 قاشق چايخوري
زردچوبه / 1 قاشق چايخوري
تخم خردل / 1 قاشق چايخوري
هل سبز/ 10 عدد
برنج خيس کرده/ 3 پيمانه ( 300 گرم)
آب گرم / حدود 4 پيمانه
نمک / 1 قاشق چايخوري
ليموترش/ 2 عدد
جعفري خرد کرده/ 2 قاشق سوپخوري
روش تهيه:
30 گرم از کره را در قابلمه ي مناسبي بريزيد و آن را روي حرارت، ذوب کنيد. بعد زيره، تخم گشنيز، زردچوبه، تخم خردل و هل را به مدت 20 ثانيه در کره تفت دهيد. آن گاه برنج را بيفزائيد و به مدت 1 دقيقه تفت دهيد تا برنج با ادويه ها معطر شود. سپس آب گرم و نمک را به مواد اضافه کنيد و حرارت را زياد کنيد تا آب بجوشد. بعد حرارت را کم کنيد و در قابلمه را بگذاريد تا برنج کاملاً بپزد. اکنون باقيمانده ي کره، آب ليموترش و جعفري را به پلو بيفزائيد و مخلوط کنيد. اينک پلو را در ديس مناسبي بکشيد و به مصرف برسانيد.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 40.