جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
نان خرمائي
-(1 Body) 
نان خرمائي
Visitor 409
Category: دنياي فن آوري
ويژه ي گرگان
مواد لازم براي 30-35 عدد:
پودر مايه خمير: 1 قاشق چايخوري
آب ولرم: 125 ميلي ليتر
روغن جامد / 250 گرم
آرد / 375 گرم
مواد لازم مياني خمير:
خرماي بدون پوست و چرخکرده / 200 گرم
هل / 1 قاشق چايخوري
گلاب / 3 قاشق سوپخوري

نان خرمائي

روش تهيه:
مايه خمير و قدري آرد در کاسه اي بريزيد و قدري ازآب ولرم به آن بيفزائيد،روي ظرف را بپوشانيد و در جاي گرمي بگذاريد تا مايه خمير، فعال شود. آن گاه باقي مانده ي آب و روغن جامد را با آرد مخلوط کنيد و مايه خمير را به آن اضافه کنيد و ورز دهيد تا خمير يکدستي حاصل شود. روي خمير را بپوشانيد و به مدت تقريبي يک ساعت استراحت دهيد تا حجمش دو برابر شود.حالا هر بار به اندازه ي يک گردو از خمير برداريد و آن را کمي تخت کنيد و قدري از مايه ي مياني لاي آن بگذاريد، خمير را جمع کنيد و با فشار دست، کمي آن را تخت کنيد و در داخل سيني فر ( تاون) بچينيد. اکنون روي خميرها را مهر بزنيد و در فر ( تاون) گرم شده با دماي 180 درجه ي سانتيگراد، به مدت تقريبي 20-25 دقيقه بپزيد.
يادآوري: اين شيريني مخصوص، از سوغاتي هاي گرگان به شمار مي آيد.
روش تهيه ي مواد مياني:
خرما، هل و گلاب را، کمي در روغن تفت دهيد . بعد آن را ورز دهيد تا خمير شود.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 40.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image