مواد لازم براي 6-8 نفر:
کره / 100 گرم
پيازداغ / 1 پيمانه
گردوي خرد کرده / 150 گرم
ميگوي خرد کرده / 500 گرم
ادويه ي گراماسالا / 1 قاشق چايخوري
نمک و فلفل / به ميزان لازم
گشنيز خرد کرده / 3 قاشق سوپخوري
زعفران حل کرده / 2 قاشق چايخوري
مواد لازم براي پلو:
برنج / 4 پيمانه ( 600 گرم)
آب / 6 پيمانه
نمک / 1 قاشق چايخوري
کره / 100 گرم
روش تهيه:
ابتدا در تابه ي مناسبي،کره را روي اجاق آب کنيد. پياز، گردو و ميگو را در آن کمي تفت دهيد. در اين مرحله ادويه، نمک، فلفل و گشنيز را بيفزائيد و مواد را کاملاً ترکيب نمائيد. آن گاه شعله را خاموش کنيد، زعفران را اضافه نمائيد و مواد را کنار بگذاريد. اکنون برنج را تميز کنيد و بشوئيد و در قابلمه نچسبي بريزيد. آب، نمک و کره را بيفزائيد و روي اجاق قرار دهيد تا آب برنج، کاملاً کشيده شود. در اين هنگام نيمي از برنج را در ظرفي بريزيد. حالا وسط برنج حفره اي بسازيد و مواد آماده را در آن بريزيد. سپس باقيمانده ي برنج را روي آن بريزيد و سطح آن را صاف کنيد و به مدت تقريبي 30 تا 40 دقيقه دم کنيد تا ته ديگ آن برشته و طلائي رنگ شود. حالا آن را روي ديس مناسبي برگردانيد و از مهمانان خود پذيرائي نمائيد.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 40.