|
بسکويت بادامي- تمشکي
-(4 Body)
|
بسکويت بادامي- تمشکي
Visitor
304
Category:
دنياي فن آوري
موادلازم: کره / 125 گرم رنده پوست ليمو/ 1 قاشق چايخوري خاکه قند/ (80 گرم) 1/2 پيمانه آرد معمولي / (150 گرم) 1 پيمانه مرباي تمشک / (80ميلي ليتر) 1/3 پيمانه مواد لازم براي رويه بيسکويت: بادام خردشده/ (250گرم)2 پيمانه پودرشکر/ 2 قاشق غذاخوري تخم مرغ کمي زده شده/ 2 عدد شربت تمشک/ 1 1/2 قاشق غذاخوري طرز تهيه: کره،رنده پوست ليموو خاک قند را در ظرف کوچکي باهمزن برقي مي زنيم تا نرم ويکدست شود. آرد الک شده رادر آن مي ريزيم و مخلوط مي کنيم. مخلوط را به آرامي روي سطح آغشته به آرد، ورز مي دهيم تا نرم و يکدست شود. خمير را روي کاغذ شيريني پزي به شکل يک مربع 23سانتي مترپهن مي کنيم ،سپس آ را در سيني چرب شده فر مي گذاريم، با يک چنگال به آرامي آنرا سوراخ مي کنيم. حدود 10 دقيقه آنرا در فر با درجه نسبتا داغ قرار مي دهيم تا زمانيکه قهوه اي روشن شود سيني را از فر خارج مي کنيم و در حاليکه بيسکويت هنوز داغ است مربا را به آرامي روي آن پخش مي کنيم. با قاشق مخلفات رويه بيسکويت را در قيفي که لوله سر آن بزرگ ودندانه دار باشد، مي ريزيم. سپس رويه را به صورت خطوطي صاف با فاصله هاي 1 سانتي متر بر روي مربا ميزنيم.سيني را به مدت 10 دقيقه مجدد در فر با درجه حرارت متوسط قرار مي دهيم تا رويه بيسکويت کمي برشته شود. زمانيکه بيسکويت هنوز گرم است آنرا برش مي دهيم ودرون همان سيني فر مي گذاريم تا خنک شود. طرز تهيه رويه بيسکويت: کليه مواد جهت تهيه رويه را در ظرفي مي ريزيم وخوب مخلوط مي کنيم. منبع:مجله انواع بيسکويت
|
|
|