مواد لازم براي تهيه حدود 25 عدد بيسکويت:
آرد معمولي / (110 گرم)3/4 پيمانه
بادام خردشده / (30 گرم)1/4 پيمانه
پودر شکر/ (55 گرم)1/4 پيمانه
کره ريزشده / 60 گرم
زرده تخم مرغ / 1 عدد
شربت آلبالو / 2 قاشق چايخوري
بادام بوداده خردشده / (35 گرم)1/4 پيمانه
کرم آلبالو:
خاکه قند / (160 گرم) 1 پيمانه
شربت آلبالو / 2 قاشق چايخوري
آب داغ بطور تقريبي/ 2 قاشق چايخوري
طرز تهيه:
آرد الک شده را با بادام خرد شده و شکر در ظرف متوسطي مخلوط کرده وکره را درون آن مالش مي دهيم. زرده تخم مرغ و شربت آلبالو را آنقدر مي زنيم تا خمير نرمي بدست آيد. خمير را به آرامي بر روي سطحي آغشته به آرد، آنقدر ورز مي دهيم تا يکدست شود، سپس روي آنرا مي پوشانيم و به مدت 30 دقيقه در يخچال مي گذاريم. خمير را بر روي کاغذهاي شيريني پزي به ضخامت 3 ميلي متر پهن مي کنيم، خمير را با قالبهاي گرد 6 سانتي متري برش مي زنيم آنها را به فاصله 3 سانتي متر از هم در سيني چرب شده فر قرار مي دهيم. سيني را در فر با درجه حرارت متوسط به مدت 10 دقيقه، تا زماني که بيسکويت ها کمي برشته شوند قرار مي دهيم آنها را روي طبقه مشبک فر مي چينيم تا خنک شوند. بر روي بيسکويت ها کرم آلبالو و بادام خردشده مي پاشيم.
طرز تهيه کرم آلبالو:
خاکه قند را در ظرف کوچک نسوزي الک مي کنيم شربت آلبالو و آب لازم را در آن ظرف مي ريزيم، هم مي زنيم تا خمير سفتي بدست آيد. خمير را بر روي يک ظرف آب داغ آنقدر هم مي زنيم تا کرم مانند شود.
منبع:مجله انواع بيسکويت