جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کيک باقلوا
-(0 Body) 
کيک باقلوا
Visitor 392
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

تخم مرغ / 5عدد
شکر/ يک و يک دوم پيمانه
آرد /يک و يک دوم پيمانه
جوش شيرين/يک و يک دوم قاشق چاي خوري
هل /يک و يک دوم قاشق مرباخوري
بادام پودر شده / 3پيمانه
کره/ 300گرم
گلاب/يک دوم پيمانه

روش تهيه :
 

شکر و تخم مرغ را در حدود 5 دقيقه هم بزنيد. آرد، جوش شيرين، هل را به همراه گلاب(نسبت سه به دو)اضافه کرده خوب مخلوط کنيد. و پودر بادام را در ظرفي ديگر هم بزنيد تا يکنواخت شود. سپس هر دو مخلوط را با هم يکي نماييد. سيني فر به ابعاد 26×40سانتي متر چرب کرده، مايه را در آن بريزيد و براي 7تا8دقيقه در حرارت 400فارنهايت يا 200سانتي گراد بگذاريد، سپس درجه فر را کم کرده و به مدت 40دقيقه در درجه 375فارنهايت يا 190سانتي گراد بپزيد تا روي کيک طلايي شود. وقتي کيک را از فر خارج کرديد و بطورکامل سرد شد. شربت داغ داغ را روي آن بريزيد. سپس چهارگوش بريده و روي هر تکه پودر پسته بريزيد.

روش تهيه شربت:
 

دو پيمانه شکر و يک پيمانه آب را بجوشانيد. سپس 2قاشق عسل را به آن اضافه کنيد. وقتي خوب کف کرد. نصف پيمانه گلاب را به آن اضافه کنيد. شربت آماده را روي کيک بريزيد.

منبع:نشريه دنياي زنان، شماره59
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image