مواد لازم:
بيسکويت پودر شده/ 250گرم
کره/150گرم
دارچين / 1/2قاشق چاي خوري
مواد لازم رويه:
کمپوت آناناس خرد شده /450گرم
آب کمپوت آناناس /1/4پيمانه
پودر ژلاتين /1قاشق سوپ خوري
پودر شکر/ 50گرم
پنير خامه اي /150گرم
آب ليمو/1قاشق سوپ خوري
ماست خامه اي / 1/2پيمانه
خامه فرم گرفته/ 1پيمانه
روش تهيه :
قالبي به ابعاد 30×20سانتي متر را چرب کنيد، کره را ذوب کرده و با دارچين و بيسکويت پودر شده مخلوط نماييد. و داخل قالب پرس کنيد و 30دقيقه در يخچال قرار دهيد. سپس مواد رويه را آماده کنيد و روي بيسکويت ها بريزيد و با کمي بيسکويت خرد شده و آناناس و خامه آن را تزيين کنيد و در يخچال قرار دهيد تا کاملاً ببندد. سپس به ابعاد 5×5سانتيمتر برش دهيد و از قالب خارج .نماييد
روش تهيه مواد رويه:
پودر ژلاتين را روي آب آناناس بپاشيد و روي بخارآب قرار دهيد تا ژلاتين حل شود. سپس پودر شکر را به آن بيفزاييد. در ظرف ديگري تمام مواد را خوب با هم مخلوط کنيد و در آخر کار ژلاتين حل شده را به آن اضافه کنيد.
نکته 1:براي راحت تر برش زدن شيريني ها مي توانيد کف قالب را با فويل بپوشانيد به طوري که فويل از لبه هاي قالب بلندترباشد. سپس کف فويل را چرب کرده و مورد استفاده قرار دهيد. آن گاه براي خارج کردن اسلايس ها از قالب، لبه هاي فويل را گرفته و کلا آن را از قالب خارج کنيد سپس آن را برش دهيد.
منبع:نشريه دنياي زنان، شماره59