مواد لازم:
کره / 225 گرم
پودر شکر / 125گرم
تخم مرغ / 3عدد
وانيل / 1چهارم قاشق چايخوري
بيکينگ پودر / 1قاشق چايخوري
آرد / 500 گرم
مارسيپان / به مقدار لازم
مارمالاد(به دلخواه) /به مقدار لازم
شکلات وپسته (براي تزئين) / به مقدار لازم
زعفران حل کرده / به مقدار لازم
روش تهيه:
کره وپودر شکر را با همزن برقي بزنيد تا مثل کرم شود.سپس تخم مرغ ها را به آن اضافه کنيد وبه هم زدن ادامه دهيد .آنگاه وانيل ،بيکينگ پودر وآرد را باهم مخلوط کنيدوبه مايه قبلي بيفزاييدتا خمير نرمي حاصل شود.سپس خمير را درون کيسه نايلوني بگذاريد وبه مدت نيم ساعت داخل يخچال قرار دهيد .بعد از اينکه از يخچال بيرون آورديد خمير را با وردنه باز کنيد وبا قالب گرد قالب بزنيد .حالا روي نيمي از خميرهاي برش خورده ،به کمک ماسوره شکوفه ،قدري مارسيپان بگذاريد وبعد از پختن، وسط آن را مارمالاد بماليد.سپس هر دوعدد بيسکوئيت را به هم بچسبانيد .اکنون روي آن را با شکلات وپسته تزئين کيند .حرارت فر 180درجه سانتيگراد ومدت پخت ،15الي 20دقيقه است.
ياد آوري:مارسيپان را با سفيده تخم مرغ نرم کنيد و به آن مقداري زعفران بيفزاييد.
منبع:دنياي تغذيه 95