جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
ورزش " دو " باعث باهوشي مي شود
-(7 Body) 
ورزش " دو " باعث باهوشي مي شود
Visitor 282
Category: دنياي فن آوري
بر طبق مطالعات صورت گرفته دويدن براي مغز هم نوعي ورزش به حساب مي آيد. اشخاصي که ورزش دو انجام مي دهند در تستهاي ذهني و هوشي که از آنها گرفته مي شود نمرات بالاتري کسب مي کنند. دکتر کيسوکوباتا سرپرست مطالعات دانشگاه فوکوشي ژاپن اعلان کرد : پيشرفت حاصل موقعي مورد قبول واقع شد که دونده ها ورزش را قطع کردند و با کاهش اثرات سودمند آن مواجه شدند . اين يافته در اجلاس علمي سنديگو مورد بررسي قرار گرفت مطالعات اخير نشان داده که فوائد اينگونه ورزش هم عضلاني و هم مغزي است محققان دانشگاه اورهام ، اوايل امسال گزارشي ارائه دادند مبني بر اينکه دانشجويان سال آخري که 4 ماه برنامه ورزشي دو انجام داده بودند پيشرفت چشمگيري در حافظه و ديگر مهارتهاي فکري و عملکردي نشان دادند همچنين مطالعات نشان داده که ورزشهاي منظم و مداوم به کاهش افسردگي نيز کمک مي کند.
تيم کوباتا در مطالعات خود 7 جوان سالم انتخاب کردند آنها براي مدت 12 هفته و هر هفته 2 الي 3 بار براي مدت 30 دقيقه ورزش دو انجام دادند. براي مقايسه مهارتهاي حافظه از دونده ها هم قبل از برنامه دويدن و هم در طي سه ماه و هم بعد از سه ماه دويدن، يک سري تست که اساس کامپيوتري داشت گرفته شد .بعد از 12 هفته ورزش دو ، واکنش آنها طي تکميل فعاليتها افزايش نمره بود که در خاتمه 3 سه ماه ، افزايش قابل ملاحظه اي مشاهده شد.
کوباتا گفت اين تستها نشان داده که دونده ها در عملکردهاي پيشين خود هم پيشرفت داشته اند ، همينطور وقتي آنها دويدن خود را قطع کردند ، نمرات افت کرد .
دقيقاً اينکه ورزش چطور به قويتر شدن قواي فکري کمک مي کند ، مشخص نيست .اما تحقيقات قبلي نشان داده که جريان سالم خون و اکسيژن از مغز محافظت مي کند ، محققان ژاپني متذکر شدند همانطور که نمرات تست دونده ها در طول دوره ورزش بالاتر مي رفت ، اکسيژن دريافتي آنها نيز افزايش مي يافت .
يافته هاي اخير ممکن است در مسن تر ها نيز صادق باشد در گزارش انجمن علمي ، کوباتا اظهار کرد : اين تحقيق ممکن است براي دکترها سودمند باشد و آنها با کمک ورزش و دويدن روشي براي درمان بيماري آلزايمر و بالا بردن عملکرد فکري پيدا کنند.
? دويدن روزانه ، مانع آلزايمر مي شود
ورزش به مغز در پاسخ به محرکهاي خارجي کمک مي کند و در سلامت سلولهاي مغزي اثر مي گذارد
بر اساس ادعاي محققان داروسازي ايروين ، هر روز دويدن قبل از آنکه در حفظ تناسب اندام کمک کند ،از خرابي سلولهاي مغز که از عوارض آلزايمر است جلوگيري مي کند . محققان اعلام کردند که ورزش مداوم ، وضعيت ژن هايي که در قسمتي از مغز به حافظه و حفاظت سلولهاي مغزي مرتبط مي شود را کنترل مي کند .حفاظت از اين قسمت توسط بيماري آلزايمر از بين مي رود .

ورزش " دو " باعث باهوشي مي شود

محققان انيستيتو مغز دکتر کارل کتمن و نيکل برکتولد بعد از سه هفته آزمايش که چرخش گردونه توسط موشها بود دريافتند که وضعيت سلولهاي مغزي آنها در بعضي از ژنها افزايش يافته و در ديگر ژنها کاهش يافته است .خيلي از اين ژنها مسئول پاسخ مغز به فشار رواني ، يادگيري و عمده آنها به واکنش هاي خارجي مربوط مي شد .
بر طبق مطالعات کوتمن ، جلوگيري از بيماري آلزايمر جز فوائد ورزش ذکر شده است اما مشخص نشده که چرا و چگونه ورزش از نابودي سلولهاي مغز که منجربه آلزايمر مي شود جلوگيري مي کند وي همچنين افزود مطالعات ما براي اولين بار ارتباط بين ژنهايي که کنترل هورمون هاي رشد را بر عهده دارند را با ژنهايي که توانايي تحريک پذيري توسط ورزش را دارند نشان داده است . وي گفت : ما فکر مي کنيم با اين ارتباط روشي براي کاهش خطرات تضعيف حافظه و بيماري آلزايمر مي توان پيدا کرد .
بيش از 4 مليون آمريکايي به بيماري آلزايمر مبتلا هستند که نوعي ناتواني و آشفتگي عقلي پيشرونده است که با از بين رفتن حافظه و عملکرد مغزي همراه است. دليل بيماري آلزايمر مشخص نيست و محققان موارد معالجه و جلوگيري از بيماري را بررسي مي کنند .
دانشمندان کتمن و برکتولد اخيرا متذکر شده اند که ورزش ممکن است مانع آلزايمر شود.
با استفاده از تکنيکهاي بسيار پيشرفته "gene chip," آنها يافته اند که بعد از 3 هفته چرخ راني موش ها در قفس وضعيت و فعاليت ژنها ، در يک منطقه از مغز به نام هيپوکامپ که با عملکرد مغز مثل حافظه ، فکر ويادگيري در ارتباط است عوض شد. اين تغيير واضح در وضعيت ژنها ، توانايي هيپوکامپ براي پاسخ به واکنش هاي خارجي را افزايش داد و مغز را قادر ساخت تا بيشتر با شرايط تغيير کرده مطابقت کند .
وي گفت : ما از اينکه فعاليت در هيپوکامپ متمرکز شده بود متعجب شديم و احتمال مي داديم که ورزش عمدتاً روي منطقه حرکتي اثر گذارد نه روي عملکردهاي والاي مغز . همچنين انواع مختلف ژنهاي تنظيم کننده فعاليت هاي مغز را يافتيم که تحت تاثير ورزش قرار گرفته بودند.
همچنين مطالعات نشان داده که دويدن عامل رشد را در مغز موشها افزايش داده و قدرت يادگيري موش ها را در بازي مارپيچ بالا مي برد .
محققان هم اکنون تاثير متقابل انواع گوناگون ژن موجود در هيپوکامپ که ظاهرا توسط ورزش کنترل مي شود را مورد بررسي قرار داده اند و در پي يافتن شواهد بيشتري هستند که بدانند چگونه فعاليت هاي فيزيکي مي توانند روي عملکرد مغز در جريان گذشت عمر اثر کند و نقشي در جلوگيري از بيماري آلزايمر داشته باشد.
انيستيتو USI روي درمان پيري مغز و زوال عقل( DEMENTIA) کار مي کند دانشمندان ، پرستاران ، تکنسينها و دانشجويان متعددي را از رشته هاي مختلف جمع کرد تا درباره علت ، روش درمان و روش جلوگيري از آلزايمر و ديگر اختلالات مغزي مثل جنون و ديوانگي (DEMENTIA) مطالعه کند. اين انيستيتو همچنين مرکز تحقيق آلزايمر است که برآورد کلينيکي بر روي بيماراني که دچار آلزايمر هستند انجام مي دهد و تحصيل، تحقيق و آموزش را از لحاظ مالي تامين مي کند.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image