جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
شيريني سمبوسه
-(7 Body) 
شيريني سمبوسه
Visitor 409
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 15 عدد:
آرد / 390 گرم
بيکينگ پودر/ يک دوم قاشق چايخوري
کره ي نرم / 60 گرم
روغن مايع / 60 ميلي ليتر
شير / 90 ميلي ليتر
شکر / 60 گرم
پودر شکر / به ميزان لازم
مواد لازم مياني:
کره / 60 گرم
دانه ي صنوبر/ 50 گرم
خرماي له کرده / 250 گرم
گلاب / يک قاشق سوپخوري

شيريني سمبوسه

روش تهيه:
آرد را درون کاسه اي الک کنيد و بيکينگ پودر را بيفزائيد. آن گاه کره و روغن مايع را اضافه کنيد و با نوک انگشتان، کره را به خورد آرد بدهيد. سپس شير و شکر را افزوده و مخلوط نمائيد تا خمير نرمي به دست آيد. خمير را در کيسه ي نايلوني، به مدت 30 دقيقه در يخچال نگه داريد. بعد هر بار به اندازه ي يک گردو از خمير برداريد و به شکل دايره در آوريد. در مرکز آن کمي مواد مياني بگذاريد و خمير ديگري را روي آن بگذاريد. دور خمير را با فشار انگشت محکم کنيد. به همين ترتيب باقيمانده ي خمير را آماده کنيد و در سيني بچينيد. سپس در فر( تاون) گرم شده با دماي 180 درجه ي سانتيگراد، به مدت 20 تا 25 دقيقه بپزيد. پس از خنک شدن، روي شيريني ها مقداري پودر شکر بپاشيد و در ظرف مناسبي بچينيد.
روش تهيه ي مواد مياني:
کره را در تابه بريزيد و دانه ي صنوبر را در آن تفت دهيد. حالا خرما را بيفزائيد و کمي تفت دهيد.
تابه را از روي حرارت برداريد و گلاب را اضافه کنيد.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 40.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image