مواد لازم براي 15 عدد:
آرد / 390 گرم
بيکينگ پودر/ يک دوم قاشق چايخوري
کره ي نرم / 60 گرم
روغن مايع / 60 ميلي ليتر
شير / 90 ميلي ليتر
شکر / 60 گرم
پودر شکر / به ميزان لازم
مواد لازم مياني:
کره / 60 گرم
دانه ي صنوبر/ 50 گرم
خرماي له کرده / 250 گرم
گلاب / يک قاشق سوپخوري
روش تهيه:
آرد را درون کاسه اي الک کنيد و بيکينگ پودر را بيفزائيد. آن گاه کره و روغن مايع را اضافه کنيد و با نوک انگشتان، کره را به خورد آرد بدهيد. سپس شير و شکر را افزوده و مخلوط نمائيد تا خمير نرمي به دست آيد. خمير را در کيسه ي نايلوني، به مدت 30 دقيقه در يخچال نگه داريد. بعد هر بار به اندازه ي يک گردو از خمير برداريد و به شکل دايره در آوريد. در مرکز آن کمي مواد مياني بگذاريد و خمير ديگري را روي آن بگذاريد. دور خمير را با فشار انگشت محکم کنيد. به همين ترتيب باقيمانده ي خمير را آماده کنيد و در سيني بچينيد. سپس در فر( تاون) گرم شده با دماي 180 درجه ي سانتيگراد، به مدت 20 تا 25 دقيقه بپزيد. پس از خنک شدن، روي شيريني ها مقداري پودر شکر بپاشيد و در ظرف مناسبي بچينيد.
روش تهيه ي مواد مياني:
کره را در تابه بريزيد و دانه ي صنوبر را در آن تفت دهيد. حالا خرما را بيفزائيد و کمي تفت دهيد.
تابه را از روي حرارت برداريد و گلاب را اضافه کنيد.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 40.