مواد لازم:
تخم مرغ/ 5عدد
آرد /175گرم
شکر/ 150گرم
روغن مايع /200ميلي ليتر
بيکينگ پودر/ يک و يک دوم قاشق مرباخوري
وانيل/ يک دوم قاشق چاي خوري
نمک /يک هشتم قاشق چاي خوري
آناناس /12حلقه
آب کمپوت آناناس/يک سوم پيمانه
مواد لازم براي تهيه کارامل:
شکر/ سه چهارم پيمانه
کره / 50گرم
شير يا آب /2قاشق غذاخوري
روش تهيه :
قالب کيک مورد نظر مي تواند به صورت مربع، مستطيل يا گرد باشد (تعداد آناناس ها هم مي تواند نسبت به اندازه ظرف متغيرباشد) -در اينجا از ظرف مستطيل32×22سانتي متري استفاده شده است -شکر را در قالب ريخته، روي گاز گذاشته تا کارامل شده و به رنگ عسلي درآيد. بعد کره و شير را اضافه کنيد(نبايد هم زد)و بعد از مخلوط کردن، داغ داغ آناناس ها را مرتب روي کارامل چيده و کمي فشار دهيد و بگذاريد کنار، تا کاملاً خودش را بگيرد. در کاسه اي شکر و تخم مرغ ها را (به مدت 5دقيقه)بزنيد، بعد روغن را به آن اضافه کنيد. سپس مواد خشکي را که قبلاً با هم مخلوط کرده بوديد(آرد، بيکينگ پودر، وانيل و نمک)را بعد از الک کردن، به آن اضافه کرده و با هم مخلوط کنيد. بعد آن ها را روي آناناس ها و کارامل بريزيد و در فر از قبل گرم شده در طبقه وسط در حرارت 350درجه فارنهايت به مدت 50دقيقه بگذاريد. بعد از درست شدن کيک، حتماً آن را داغ در ظرف مورد نظر برگردانيد.
منبع:نشريه دنياي زنان، شماره59