مواد لازم:
گوشت شترمرغ باريک برش زده / 600 گرم
فلفل سياه / يک دوم قاشق چايخوري
پودر چيلي / يک سوم قاشق چايخوري
سيررنده شده / 2حبه
روغن زيتون / يک سوم پيمانه
پياز خلال شده / يک عدد
فلفل سبز قلمي / به ميزان لازم
پياز ريز / به ميزان لازم
نمک / به ميزان لازم
روش تهيه:
در ظرف مناسبي، گوشت شتر مرغ ،فلفل ،پودر چيلي،سير، روغن زيتون، وخلال پياز را با هم مخلوط کنيد .بعد روي آن را بپوشانيد وبه مدت 1 روز در يخچال قرار دهيد تا گوشت کاملا مزه دار شود.سپس يک يا دو قطعه گوشت ،يک عدد فلفل ودوباره يک قطعه گوشت،ويک عدد پياز به سيخ بزنيدتا سيخ پر شود.آن گاه روي آتش کباب کنيد.در اواخر پخت،رويش نمک بپاشيد ودر ديس بکشيد .اين کباب را همراه برنج يا نان ميل کنيد .
يادآوري :مي توان در کنار اين کباب، از گوجه فرنگي کبابي هم استفاده کرد.
منبع:دنياي تغذيه 95