مواد لازم براي 30-40 عدد:
کره / 130 گرم
پودر شکر/ 70 گرم
تخم مرغ / 1 عدد
آرد / 130 گرم
بيکينگ پودر / يک قاشق چايخوري
پودر کاکائو / يک قاشق سوپخوري
فندق آسياب کرده / 50 گرم
روش تهيه:
کره و پودر شکر را با همزن برقي بزنيد تا صاف و يکدست شود. آن گاه تخم مرغ را بيفزائيد و هم زدن را ادامه دهيد تا رنگ مايه، روشن شود. سپس آرد، بيکينگ پودر، پودر کاکائو و پودر فندق را به مايه اضافه کنيد و با ليسک هم بزنيد تا خمير يکدست شود. سپس هر بار از خمير گلوله هائي به اندازه ي يک دوم قاشق چايخوري برداريد، به شکل توپ در آوريد و در فندق بغلتانيد. حالا آن ها را در سيني چرب کرده، با کمي فاصله از يکديگر بچينيد و در فر( تاون) گرم شده با دماي 170 درجه ي سانتيگراد، به مدت تقريبي 15 دقيقه بپزيد. اکنون توپ هاي فندقي را، در ظرف مناسبي بچينيد.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 40.