جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
اسلايس هويج و شکلات
-(8 Body) 
اسلايس هويج و شکلات
Visitor 412
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 16 برش:
روغن مايع / 250 ميلي ليتر
تخم مرغ/ 3 عدد
شکر قهوه اي/ 185 گرم
آرد / 215 گرم
بيکينگ پودر / يک قاشق چايخوري
دارچين / 2 قاشق چايخوري
پودر کاکائو / 2 قاشق سوپخوري
شکلات سياه خرد کرده / 130 گرم
هويج رنده کرده / 310 گرم
عسل / 110 گرم
مواد لازم رويه:
پنيرخامه اي/ 250 گرم
پودر شکر/ 40 گرم
شکلات سفيد ذوب کرده/ 100 گرم

اسلايس هويج و شکلات

روش تهيه:
روغن، تخم مرغ و شکر را در ظرف مناسبي بريزيد و با همزن برقي بزنيد تا کاملاً يکدست شود. آن گاه آرد، بيکينگ پودر، دارچين و پودر کاکائو را با هم مخلوط و الک کنيد و به مايه بيفزائيد. سپس شکلات، هويج و عسل را نيز اضافه کنيد. حالا مايه را در قالب چربکرده به اندازه ي 20× 30 سانتيمتر بريزيد و در فر( تاون) گرم شده با دماي 180 درجه ي سانتيگراد، به مدت تقريبي 45 دقيقه بپزيد. کيک را داخل قالب و روي پنجره ي سيمي خنک کنيد. اکنون کيک را با مواد رويه بپوشانيد و به کمک پالت صاف کنيد. بعد آن را به 16 برش مساوي تقسيم کنيد و در صورت تمايل با مرباي هويج و پودر کاکائو تزئين نمائيد.
روش تهيه ي رويه:
پنير خامه اي را با همزن برقي بزنيد و پودر شکر را بيفزائيد. سپس بتدريج شکلات سفيد را اضافه و مخلوط کنيد.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره 40.
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image