مواد لازم:
بادمجان: 1 کيلوگرم
سرکه: 1/5 ليتر
نمک و زردچوبه: به ميزان لازم
سير: 4حبه
ادويه مخصوص: 1 قاشق چايخوري
فلفل تند: 3عدد
سبزي خرد شده (ريحان و نعناع): 3 قاشق سوپخوري
ادويه ترشي: 1 قاشق سوپخوري
گلپر و تخم گشنيز: 2 قاشق سوپخوري
سياه دانه: 1 قاشق سوپخوري
انرژي کل 4500 کيلوکالري
روش تهيه:
بادمجان ها را پوست گرفته و کمي نمک بزنيد و بگذاريد يک ساعت بماند. سپس آنها را خرد کرده و با نيم ليتر سرکه و نمک بپزيد. سپس داخل آبکش بريزيد تا سرکه اضافه آن رفته و تلخي بادمجان گرفته شود. بادمجان ها را خوب له کرده و سير را رنده و فلفل ها را هم ريز کنيد و همراه سبزي خرد شده همه مواد را مخلوط نماييد. ادويه، نمک، فلفل، زردچوبه، گلپر، تخم گشنيز، سرکه و سياه دانه را بيفزاييد و خوب مخلوط کنيد و در شيشه مورد نظر بريزيد و بگذاريد در جاي خنک چند روز بماند تا جا بيفتد اين ترشي خيلي زود جا مي افتد و آماده خوردن مي شود.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100