جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
بيسکويت زردآلو و بادام
-(0 Body) 
بيسکويت زردآلو و بادام
Visitor 259
Category: دنياي فن آوري
کره / 90 گرم
شکر / (55 گرم)1/4 پيمانه
آرد سبوس دار / (160 گرم) 1 پيمانه
آب بطور تقريبي / 2 قاشق چايخوري
بادام ورقه شده / (40 گرم)1/2 پيمانه
مواد لازم براي لايه وسط:
برگه زردآلو(زردآلوي خشک شده) / (150گرم) 1 پيمانه
آب / (125 ميلي ليتر)1/2 پيمانه
مواد لازم براي تهيه رويه بيسکويت:
سفيده تخم مرغ / 2 عدد
شکر خام / (150 گرم)2/3 پيمانه
کره و شکر را در ظرف کوچکي مي ريزيم و با همزن برقي مي زنيم تا نرم و يکدست شوند. آرد الک شده و آب را به آن اضافه مي کنيم هم ميزنيم تا خمير سفتي بدست آيد. خمير را در يک تابه مستطيل 19x 26 سانتي متري مي ريزيم و صاف مي کنيم. ظرف را به مدت 15 دقيقه در فر با درجه حرارت متوسط مي گذاريم. سپس بيرون آورده و مايه لايه وسط و بعد مخلفات رويه و بادام هاي ورقه شده را روي آن مي ريزيم. مجددا آن را به مدت 20 دقيقه ديگر با همان درجه در فر قرار مي دهيم تا کمي برشته شود.

بيسکويت زردآلو و بادام

تهيه مواد وسط:
برگه زردآلو و آب را در ظرفي مي ريزيم و درب آنرا مي گذاريم تا آرام آرام بپزد و زردآلوها نرم شوند و آب را به خود بگيرند بعد آنها را به همزن برقي يا دستي به شکل پوره در مي آوريم.
تهيه رويه:
سفيده هاي تخم مرغ را با همزن برقي آنقدر مي زنيم تا پف کند. بتدريج شکر را اضافه مي کنيم و به مدت 5 دقيقه با سرعت زياد مي زنيم. شکر نبايد حل شود.
منبع:مجله انواع بيسکويت
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image