مواد لازم:
قهوه :50گرم
آب: 2 ليوان
شير پاستوريزه: 2 ليوان
ساقه دارچين: 4عدد (هر ساقه 10 سانتيمتر)
شکر: به مقدار لازم
انرژي کل 300 کيلو کالري
روش تهيه:
قهوه را در قهوه جوش بريزيد. آب را به آن بيفزاييد و چند دقيقه حرارت دهيد تا قهوه در ظرف ته نشين شود.
شير را در ظرف مناسب بريزيد. ساقه دارچين را اضافه نماييد و روي حرارت قرار دهيد تا شير به جوش آيد. با قاشق ساقه دارچين را در شير نگه داريد تا طعم دارچين به شير منتقل شود. قهوه را پس از صاف کردن به شير بيفزاييد. سپس در فنجان بريزيد و در صورت تمايل، کمي شکر به آن اضافه کنيد و همراه با ساقه دارچين سرو نماييد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100