جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
اَچَر سير
-(6 Body) 
اَچَر سير
Visitor 287
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 1/5 كيلوگرم :
سير /1 كيلوگرم
نمك /1 قاشق چايخوري
سركه /5 قاشق سوپخوري
پوست ليموترش خلالي خرد كرده /200 گرم
روغن كنجد يا زيتون /به ميزان لازم
رازيانه ي نيمكوب /2 قاشق چايخوري
زيره ي سبز نيمكوب /2 قاشق چايخوري
تخم شنبليله ي نيمكوب /1 قاشق چايخوري
پودر فلفل قرمز /1 قاشق چايخوري
روش تهيه:
پوست سير را بگيريد و حبه كنيد. نمك و سركه را اضافه نمائيد و به مدت 12 ساعت در جاي خنكي نگه داريد. در اين فاصله، دو سه بار مخلوط را هم بزنيد. بعد آن را در صافي بريزيد و سير را روي پارچه ي تميزي پهن كنيد تا كاملاً آب خود را پس بدهد. پوست ليموترش را به مدت 10 دقيقه در آب بجوشانيد و دوبار آب آن را عوض كنيد. آن گاه در آبكش بريزيد. بعد روي پارچه ي تميزي پهن كنيد تا خشك شود. روغن را درظرفي گرم كنيد و ادويه هاي نيمكوب را بيفزائيد و هم بزنيد و به مدت 2 دقيقه با حرارت ملايم تفت دهيد. سير و پوست ليمو را بيفزائيد و هم بزنيد و 5 دقيقه ي ديگر تفت دهيد. بعد شعله را خاموش كنيد تا سرد شود. اينك مخلوط را در شيشه بريزيد و در يخچال نگهداري كنيد.
نكته ي خواندني
سيربه دليل خاصيت ضد ميكروبي از زمان هاي بسيار قديم استفاده مي شده است. سير داراي ويتامين هاي B1وA و B2وB3وC مي باشد. مواد معدني سير شامل پتاسيم، فسفر، كلسيم، سديم، آهن، منگنز و روي است. چنانچه سير در خاك مناسب پرورش يابد داراي سلنيوم و ژرمانيوم و همچنين مقادير زيادي سولفور مي باشد.

اَچَر سير

منبع: نشريه آشپزباشي، شماره43
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image