مواد لازم براي 5 پيمانه :
سيب درشت /400 گرم
گيلاس /1 كيلوگرم
آب /300 ميلي ليتر (يك و يك چهارم پيمانه)
آبليمو /80 ميلي ليتر (يك سوم پيمانه)
شكر /1/250 كيلوگرم
روش تهيه:
پوست سيب ها را بگيريد و دانه ي آن ها را جدا كنيد. بعد سيب هاي پوست گرفته را خرد نمائيد. آن گاه گيلاس ها را نصف كنيد و هسته ي آن ها را درآوريد. سپس، سيب، گيلاس،آب و آبليمو را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا بجوشد. پس از 15 دقيقه، شكر را بيفزائيد و صبركنيد تا شكر با حرارت ملايم حل شود. بعد به مدت 30 دقيقه آن را بجوشانيد تا شربت آن قوام آيد. اكنون مربا را در شيشه ي استريل كرده بريزيد، در آن را محكم ببنديد و درجاي خنك نگهداري كنيد.
يادآوري : چنانچه از سيب كوچك استفاده مي كنيد، مي توانيد مربا را با ميوه هاي درسته نيز تهيه نمائيد.
منبع:نشريه آشپزباشي، شماره43 /ع