جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کوردل بلو
-(2 Body) 
کوردل بلو
Visitor 307
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

گوشت راسته گوساله: 8 تکه (400 گرم)
گوشت سينه مرغ: 4تکه (200گرم)
نمک و فلفل: به ميزان لازم
پنير ورقه اي : 4 ورق
آرد سفيد گندم: 4 قاشق سوپخوري
تخم مرغ: 1عدد
شير: يک چهارم سوپخوري
آرد سوخاري: 4 قاشق سوپخوري
روغن مايع: به ميزان لازم
کنسرو مارچوبه: 1 قوطي (براي تزيين)
ليموترش: 1عدد
انرژي کل 2400 کيلو کالري

روش تهيه:
 

ابتدا تکه هاي گوشت و مرغ را با بيفتک کوب کوبيده تا نرم و کمي نازک شوند. سپس با نمک و فلفل مزه دار کنيد. يک تکه گوشت و يک تکه مرغ و يک ورق پنير و مجددا يک تکه گوشت را روي هم قرار دهيد و با دست کمي فشار دهيد تا به هم بچسبند. سپس در آرد بغلتانيد و در تخم مرغ و شير که از قبل با هم مخلوط کرده ايد فرو کنيد و در آخر در پودر سوخاري بغلتانيد و دو طرف آن را در روغن سرخ کنيد وهمراه مارچوبه و ليمو سرو نماييد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image