مواد لازم:
سينه مرغ: 1عدد کامل
فيله مرغ: 1عدد
کره: 50گرم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
آبليمو: 4 قاشق سوپخوري
زعفران: به مقدار لازم
اسفناج: نيم کيلوگرم
سير: 2حبه
گوشت مرغ چرخ شده : 200گرم
رب : 1 قاشق سوپخوري
آب مرغ: 1 ليوان
انرژي کل 1700 کيلوکالري
روش تهيه:
سينه مرغ را يک تکه از استخوان جدا کنيد. سپس يک تکه فيله مرغ را وسط سينه قرار دهيد. و با بيفتک کوب بکوبيد تا يکدست و صاف شود. سپس با کره، نمک، فلفل، آبليمو و زعفران آن را مزه دار کنيد. اسفناج را بپزيد و با کمي کره و سير تفت دهيد.
گوشت مرغ چرخکرده را با نمک و فلفل و زعفران مخلوط کنيد.
سينه مرغ را روي سطح صافي باز کرده و اسفناج را روي آن پهن کنيد و سپس گوشت مرغ چرخ شده را روي آن پخش و سينه مرغ را لوله کنيد. سپس دور آن را نخ ببنديد. رولت آماده را داخل فويل قرار داده و فويل را به دور آن بپچيد و آنگاه در سيني فر قرار دهيد و در طبقه وسط فري که از قبل با حرارت 350 درجه فارنهايت گرم کرده ايد بگذاريد تا به مدت 1 الي 1/5 ساعت بپزد. رب را در کره تفت دهيد. آب مرغ را اضافه کرده و نمک و فلفل و آبليمو و زعفران را هم بيفزاييد و بگذاريد سس غليظ شود. رولت مرغ را برش دهيد و همراه سس سرو نماييد.
منبع:نشريه دنياي تغذيه - ش100