جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
بستني‌ ايتاليايي‌
-(1 Body) 
بستني‌ ايتاليايي‌
Visitor 289
Category: دنياي فن آوري
? مواد لازم‌:
? پودر ژلاتين‌: يك‌ قاشق‌ چايخوري‌
? شير: يك‌ دوم‌ پيمانه‌
? كره‌ بدون‌ نمك‌: 60 گرم‌
? وانيل‌ شكري‌: 2 قاشق‌ چايخوري‌
? آب‌: يك‌ قاشق‌ غذاخوري‌
? سفيده‌ تخم‌مرغ‌: 3 عدد
? پودر شكر: يك‌ دوم‌ پيمانه‌
? آب‌ ليمو: يك‌ قاشق‌ چايخوري‌
? شربت‌ قند: يك‌ قاشق‌ غذاخوري‌
? بيسكويت‌: 120 گرم‌

 

? طرز تهيه‌:
ابتدا آب‌ را داخل‌ يك‌ كاسه‌ كوچك‌ بريزيد و پودر ژلاتين‌ را روي‌ آن‌ بپاشيد و اجازه‌ دهيد تا 2 الي‌ 3دقيقه‌ بماند تا نرم‌ شود، پس‌ از آن‌ شير، كره‌ و وانيل‌ را در قابلمه‌اي‌ مخلوط كرده‌ و روي‌ حرارت‌ ملايم‌ قراردهيد، سپس‌ اين‌ مواد را آرام‌ به‌ هم‌ زنيد تا شير گرم‌ و كره‌ در آن‌ آب‌ شود. آنگاه‌ قابلمه‌ را از روي‌ حرارت‌برداشته‌ و ژلاتين‌ را به‌ آن‌ اضافه‌ كنيد تا كاملا حل‌ شود، پس‌ از آن‌ بگذاريد اين‌ مايه‌ خنك‌ شود و چندبارهم‌ بزنيد تا سفت‌ نشود.
پس‌ از اين‌ مراحل‌ سفيده‌ها را در كاسه‌ بزرگي‌ با همزن‌ دستي‌ يا برقي‌ آن‌ قدر به‌ هم‌ بزنيد تا كاملا سفت‌شود. سپس‌ پودر شكر را به‌ تدريج‌ به‌ سفيده‌ها اضافه‌ كنيد و به‌ هم‌ بزنيد تا زماني‌ كه‌ رنگ‌ مايع‌تان‌ كاملا غليظشود، در اين‌ حين‌ آب‌ليمو را نيز به‌ آن‌ اضافه‌ كنيد و به‌ مدت‌ 30 ثانيه‌ ديگر به‌ هم‌ بزنيد.
پس‌ از آن‌، مخلوط شير را كه‌ خنك‌ شده‌ به‌ تدريج‌ به‌ مواد اضافه‌ كنيد و آرام‌ مخلوط كنيد.
در اين‌ مرحله‌ مواد آماده‌ شده‌ را درون‌ دستگاه‌ بستني‌ساز بريزيد و در صورتي‌ كه‌ اين‌ دستگاه‌ را در اختيارنداشته‌ باشيد مواد را در ظرف‌ پلاستيكي‌ گودي‌ بريزيد و آن‌ را در فريزر با درجه‌ بالا قرار دهيد.
بعد از دو ساعت‌ مواد به‌ تدريج‌ سفت‌ مي‌شود، در اين‌ هنگام‌ آن‌ را از فريزر خارج‌ نمائيد و با همزن‌ آن‌ قدربزنيد تا نرم‌ و يكدست‌ شود. و پس‌ از آن‌ بيسكويت‌ خرد شده‌ را به‌ مواد اضافه‌ كنيد.
سپس‌ در ظرف‌ را محكم‌ ببنديد و دوباره‌ آن‌ را داخل‌ فريزر با درجه‌ كم‌ بگذاريد.
قبل‌ از مصرف‌ بستني‌، آن‌ را در مايكروويو قرار دهيد تا كمي‌ نرم‌ شود، براي‌ تزئين‌ مي‌توانيد از گيلاس‌ وويفر استفاده‌ نماييد.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image