جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
کيک سيب نروژي
-(7 Body) 
کيک سيب نروژي
Visitor 464
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم:
مواد لازم براي تهيه خمير:
آرد الك شده: 2 فنجان
بكينگ پودر: 2 قاشق چايخوري
كره: 1 دوم فنجان
نمك: 1 چهارم قاشق چايخوري
تخم مرغ زده شده: 1 عدد
آب: 2 قاشق سوپخوري
پودر قند: 1 دوم فنجان
وانيل: 1 چهارم قاشق چايخوري
مواد لازم براي داخل كيك:
سيب بزرگ: 3 عدد
شكر: 1 چهارم فنجان
رنده پوست ليمو ترش: 1 قاشق چايخوري
آب ليموترش: 1 قاشق سوپخوري

کيک سيب نروژي

دستور تهيه:
سيب ها را پوست كنده و به ورقه هاي نيم سانتيمتري بريده و با شكر و پوست ليمو و آب ليموترش بپزيد. وقتي پخت، آن را آبكش كنيد و بگذاريد كاملا" خنك شود. كره را داخل مواد خشك نموده و با نوك چنگال مخلوط نمائيد و در داخل ذرات آرد مخلوط كنيد ولي نبايد كره آب شود. سپس آب و تخم مرغ و وانيل را اضافه كرده، مخلوط نمائيد و آن را ورز دهيد. سپس 2 سوم از خمير را در قالب گرد 23 سانتيمتري كه قبلا" چرب شده بيندازيد و آن را با فشار دست به شكل و اندازه قالب باز كنيد. سپس مايه سيب را روي آن بگذاريد. بقيه خمير را با وردنه باز كنيد و به صورت نوارهاي دو سانتيمتري ببريد و اين نوارها را به صورت حصيرباف روي سيب قرار دهيد. سپس آن را در فر با حرارت 350 درجه فارنهايت به مدت 40 دقيقه بپزيد.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image