مواد لازم:
مواد لازم براي تهيه خمير:
آرد الك شده: 2 فنجان
بكينگ پودر: 2 قاشق چايخوري
كره: 1 دوم فنجان
نمك: 1 چهارم قاشق چايخوري
تخم مرغ زده شده: 1 عدد
آب: 2 قاشق سوپخوري
پودر قند: 1 دوم فنجان
وانيل: 1 چهارم قاشق چايخوري
مواد لازم براي داخل كيك:
سيب بزرگ: 3 عدد
شكر: 1 چهارم فنجان
رنده پوست ليمو ترش: 1 قاشق چايخوري
آب ليموترش: 1 قاشق سوپخوري
دستور تهيه:
سيب ها را پوست كنده و به ورقه هاي نيم سانتيمتري بريده و با شكر و پوست ليمو و آب ليموترش بپزيد. وقتي پخت، آن را آبكش كنيد و بگذاريد كاملا" خنك شود. كره را داخل مواد خشك نموده و با نوك چنگال مخلوط نمائيد و در داخل ذرات آرد مخلوط كنيد ولي نبايد كره آب شود. سپس آب و تخم مرغ و وانيل را اضافه كرده، مخلوط نمائيد و آن را ورز دهيد. سپس 2 سوم از خمير را در قالب گرد 23 سانتيمتري كه قبلا" چرب شده بيندازيد و آن را با فشار دست به شكل و اندازه قالب باز كنيد. سپس مايه سيب را روي آن بگذاريد. بقيه خمير را با وردنه باز كنيد و به صورت نوارهاي دو سانتيمتري ببريد و اين نوارها را به صورت حصيرباف روي سيب قرار دهيد. سپس آن را در فر با حرارت 350 درجه فارنهايت به مدت 40 دقيقه بپزيد.
منبع:www.vista.ir