? مواد لازم:
ـ لوبيا چيتي 400 گرم
ـ پياز خرد کرده 1 عدد کوچک
ـ فلفل سبز خرد کرده 1/4 عدد
ـ کرفس خرد کرده 1 ساقه
ـ هويج خرد کرده 1 عدد متوسط
ـ روغن 1 قاشق غذاخوري
ـ سس سويا به ميزان دلخواه
ـ جعفري ساطوري 1 قاشق غذاخوري
? طرز تهيه:
لوبيا چيتي را از ساعت يک بعدازظهر تا صبح خيس کنيد. صبح روز بعد خوب بشوييد و با چند برابر حجم آن آب، بگذاريد تا بپزد. اگر آب کم داشت اضافه کنيد تا خيلي خوب بپزد و آب آن تقريباً تمام شود و لوبيا اندکي له شود. در يک تابه بزرگ سبزيجات را در روغن تفت دهيد. لوبيا را به سبزيجات بيفزاييد. سپس سس را اضافه کنيد و خيلي آرام به هم بزنيد. در تابه را بگذاريد تا پنج دقيقه به آرامي به جوش بخورد. سپس در ظرف را برداريد و باز به آرامي به جوش بياوريد، ولي مرتب به هم بزنيد و بپزيد تا آب آن بخار شود.آن را از روي شعله برداريد و جعفري را بيفزاييد و در ظرف مناسب بريزيد و سرسفره ببريد. توجه کنيد که سبزيجات اين خوراک نبايد خيلي پخته شوند. سبزيجات بايد تردي خود را حفظ کنند، در اين صورت هم خوشمزه ترند و هم مواد پرارزش غذايي خويش را کاملاً حفظ کرده اند.
منبع: www.vista.ir