اين دسر به دليل داشتن طبعي سرد براي روزه داران بسيار مناسب است و در سفره افطار جلوه خاصي دارد.
مواد لازم همراه با طرز تهيه:
نشاسته را با 2 ليوان آب خيس کرده و پس از ته نشين شدن، آب اضافي آن را خالي مي کنيم.
نشاسته، شکر، 6 ليوان آب، گلاب را با هم مخلوط کرده و از صافي مي گذرانيم.
از مخلوط مواد همراه با زعفران در قابلمه ي پيرکس با لعابي مي ريزيم، روي حرارت تند مي گذاريم و مرتب هم مي زنيم تا به جوش آيد.
پس از جوشيدن مواد، حرارت را کم مي کنيم و آن قدر به هم زدن ادامه مي دهيم تا حباب هايي ظاهر شده و غليظ شود.
در اين مرحله خلال بادام را به لرزانک اضافه مي کنيم، فوراً آن را در ظرف مناسبي مي ريزيم و مي گذاريم تا کاملاً سرد شود.
روي لرزانک را مي توان با خلال پسته تزئين کرد.
منبع:www.vista.ir