مواد لازم براي مصرف 4 نفر
مغز گوساله/ يک عدد
تخم مرغ/ 3 عدد
آرد/ 3 قاشق غذاخوري
نمک، روغن و زردچوبه/ بمقدار لازم
طرز تهيه:
ابتدا مغز را در يک ظرف بمدت 20 دقيقه در يک ليوان آب به حرارت کم بجوشانيد پس از ريخته شدن پوسته و لايه مغز را با دست گرفته و با گوشت کوب بکوبيد کوبيده که شد تخم مرغ و آرد اضافه کرده بهم بزنيد تا خمير شود، نمک و زردچوبه را در خمير ريخته روغن را در ماهي تابه داغ کرده خمير که حاضر شد به اندازه کف دست پهن کرده دانه دانه در ماهي تابه سرخ نمايد کوکوي مغز که سرخ شد در ديسي گذاشته و به سليقه خود ظرف کوکو را جعفري و گوجه و ليموترش قرار دهيد.
منبع:نشريه آشپزي کردستان