? مواد لازم:
روغن زيتون: يك قاشق غذاخوري
پياز متوسط خرد شده: يك عدد
سير له شده: دو حبه
گوجه فرنگي رنده شده: 500 گرم
ربگوجه فرنگي: 2 قاشق غذاخوري
آبجوش: 6 ليوان
شكر: 1 قاشق غذاخوري
ماكاروني پيچ: يك سوم ليوان
برگ ريحان تازه خردشده: 2 قاشق غذاخوري
براي كوفته ريزهها:
گوشت چرخكرده: 500 گرم
مغز نان خشك شده، آسياب شده: سه چهارمليوان
پياز متوسط رنده شده: 1 عدد
زرده تخم مرغ: 1 عدد
برگ ريحان تازه خرد شده: 1 قاشق غذاخوري
روغن زيتون: 1 قاشق غذاخوري
? طرز تهيه:
ابتدا براي تهيه كوفته ريزهها، ريحان، زردهتخممرغ، پياز، مغز نان و گوشت را در مخلوطكنريخته وخوب با هم مخلوط كنيد. سپس حجمي بهاندازه 2 قاشق چايخوري از مخلوط را برداريد وآن را به شكل توپ كوچك درآوريد. اين كار را باتمام مخلوط انجام دهيد. در اين هنگام روغن رادر ماهيتابه نچسبي داغ كنيد و كوفته ريزهها رادر آن سرخ كنيد. هراز گاهي ماهي تابه را كميتكان دهيد تا كوفتهها نچسبند و تمام اطراف آنهاسرخ شود. پس از آماده شدن، آنها را در ظرفيبگذاريد تا روغن اضافي خود را پس بدهد.
پس از اينكه كوفتهها را آماده كرديد، در مرحلهبعد روغن را در ماهيتابه بزرگي گرم كنيد و سير وپياز را در آن بريزيد و خوب هم بزنيد، تا زماني كهپياز نرم شود. گوجه فرنگيها و آب آن را درمخلوط بريزيد و سپس پاستا، كوفته ريزه و آب وشكر را اضافه كنيد. آنگاه درب ظرف را بگذاريد وبه مدت 15 دقيقه روي حرارت قرار دهيد. دراين هنگام درب قابلمه را برداريد و مواد را همبزنيد و بگذاريد بجوشد تا زماني كه ماكارونيهاكاملا نرم شوند. در آخرين لحظه ريحان را اضافهكنيد.
منبع:www.vista.ir