در سالهاي اخير، ديگر گوجهفرنگي سبزياي تابستاني نيست و آن را ميتوان در تمام فصول سال، با کمي تغيير رنگ و طعم پيدا کرد.براي درستکردن اين سوپ، مقداري گوجه فرنگي و يک بسته ماکاروني از نوع پيچ لازم داريد.
با استفاده از اين دو ماده و چند ماده ديگر که ذکر خواهد شد، در 35 دقيقه ميتوانيد يک کاسه سوپ خوشمزه و داغ درست کنيد. البته نقش دستگاه مايکروفر را در اين ميان نميتوان ناديده گرفت. درضمن، در کتابهاي آشپزي اين سوپ را به کشور ايتاليا و بهخصوص شهر رم نسبت ميدهند.
? مواد لازم:
يک قاشق سوپخوري، روغن زيتون
2 حبه سير (له شود)
يک عدد پياز (ريز خرد شود)
يک کيلو و 100 گرم، گوجه فرنگي ( ريز خرد شود)
3 پيمانه آب جوشيده
2 پيمانه يا 210 گرم ماکاروني پيچ
يک قاشق سوپخوري برگ ريحان يا جعفري خردشده
3 برگ کالباس مرغ يا گوشت
? طرز تهيه:
1 . کالباسها را جدا جدا روي بشقاب چيده و به مدت 2 دقيقه با قدرت 100درصد داخل مايکروفر قرار دهيد تا کالباسها بر اثر حرارت، حالت خشکشده پيدا کنند.
2.روغن زيتون، سير و پياز را در ظرف توگود مخصوص مايکروفر ريخته و بيآنکه در آن را بگذاريد، به مدت 4 دقيقه با قدرت 100 درصد در مايکروفر قرار دهيد و آن را روشن کنيد.
در طول اين مدت، يکبار در مايکروفر را باز کنيد و مواد را هم بزنيد تا پياز و سير در روغن تفت داده شوند.
3.گوجه فرنگيهاي خرد و لهشده را همراه آب جوشيده و ماکاروني پيچ به مخلوط سير و پياز سرخشده اضافه کنيد و بدون در، با حداکثر قدرت يا قدرت 100 درصد، به مدت 15 دقيقه حرارت دهيد تا ماکاروني، خوب بپزد. در طول اين مدت 2 بار مواد را هم بزنيد.
نکته:
درصورتي که پخت سوپ و بهخصوص ماکاروني با اين مدت کامل نشد، 5 تا 10 دقيقه ديگر آن را اضافه کنيد.
4.حالاريحان يا جعفري خرد شده را به سوپ اضافه کرده و مدت يک دقيقه ديگر حرارت دهيد. در پايان سوپ را داخل ظرف موردنظر بريزيد و با چند برگ ريحان و کالباس خردشده تزئين کنيد.
نکته:
براي اينکه پوست گوجهفرنگيها راحتتر از گوشت آنها جدا شود، قابلمهاي را تا نيمه از آب پر کنيد و روي شعله اجاقگاز قرار دهيد و بگذاريد بجوشد. سپس گوجهفرنگيها را به مدت يک دقيقه در آب در حال جوش بيندازيد و سپس در سبدي در زير آب سرد آبکشي کنيد. با اين کار به راحتي ميتوانيد پوست گوجهفرنگيها را بکنيد.
منبع: www.vista.ir