جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سوپ‌ گوجه‌فرنگي با ماکاروني پيچ
-(1 Body) 
سوپ‌ گوجه‌فرنگي با ماکاروني پيچ
Visitor 372
Category: دنياي فن آوري
در سال‌هاي اخير، ديگر گوجه‌فرنگي سبزي‌اي تابستاني نيست و آن را مي‌توان در تمام فصول سال، با کمي تغيير رنگ و طعم پيدا کرد.براي درست‌کردن اين سوپ، مقداري گوجه فرنگي و يک بسته ماکاروني از نوع پيچ لازم داريد.
با استفاده از اين دو ماده و چند ماده ديگر که ذکر خواهد شد، در 35 دقيقه مي‌توانيد يک کاسه سوپ خوشمزه و داغ درست کنيد. البته نقش دستگاه مايکروفر را در اين ميان نمي‌توان ناديده گرفت. درضمن، در کتاب‌هاي آشپزي اين سوپ را به کشور ايتاليا و به‌خصوص شهر رم نسبت مي‌دهند.
? مواد لازم:
يک قاشق سوپ‌خوري، روغن زيتون
2 حبه سير (له شود)
يک عدد پياز (ريز خرد شود)
يک کيلو و 100 گرم، گوجه فرنگي ( ريز خرد شود)
3 پيمانه آب جوشيده
2 پيمانه يا 210 گرم ماکاروني پيچ
يک قاشق سوپ‌خوري برگ ريحان يا جعفري خردشده
3 برگ کالباس مرغ يا گوشت

سوپ‌ گوجه‌فرنگي با ماکاروني پيچ

? طرز تهيه:
1 . کالباس‌ها را جدا جدا روي بشقاب چيده و به مدت 2 دقيقه با قدرت 100درصد داخل مايکروفر قرار دهيد تا کالباس‌ها بر اثر حرارت، حالت خشک‌شده پيدا کنند.
2.روغن زيتون، سير و پياز را در ظرف توگود مخصوص مايکروفر ريخته و بي‌آنکه در آن را بگذاريد، به مدت 4 دقيقه با قدرت 100 درصد در مايکروفر قرار دهيد و آن را روشن کنيد.
در طول اين مدت، يک‌بار در مايکروفر را باز کنيد و مواد را هم بزنيد تا پياز و سير در روغن تفت داده شوند.
3.گوجه فرنگي‌هاي خرد و له‌شده را همراه آب جوشيده و ماکاروني پيچ به مخلوط سير و پياز سرخ‌شده اضافه کنيد و بدون در، با حداکثر قدرت يا قدرت 100 درصد، به مدت 15 دقيقه حرارت دهيد تا ماکاروني، خوب بپزد. در طول اين مدت 2 بار مواد را هم بزنيد.
نکته:
درصورتي که پخت سوپ و به‌خصوص ماکاروني با اين مدت کامل نشد، 5 تا 10 دقيقه ديگر آن را اضافه کنيد.
4.حالاريحان يا جعفري خرد شده را به سوپ اضافه کرده و مدت يک دقيقه ديگر حرارت دهيد. در پايان سوپ را داخل ظرف موردنظر بريزيد و با چند برگ ريحان و کالباس خردشده تزئين کنيد.
نکته:
براي اينکه پوست گوجه‌فرنگي‌ها راحت‌تر از گوشت آنها جدا شود، قابلمه‌اي را تا نيمه از آب پر کنيد و روي شعله اجاق‌گاز قرار دهيد و بگذاريد بجوشد. سپس گوجه‌فرنگي‌ها را به مدت يک دقيقه در آب در حال جوش بيندازيد و سپس در سبدي در زير آب سرد آبکشي کنيد. با اين کار به راحتي مي‌توانيد پوست گوجه‌فرنگي‌ها را بکنيد.
منبع: www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image