? مواد لازم
250گرم سينه مرغ
يک عدد تره فرنگي
يک چهارم قاشق چايخوري جوز هندي
يک قاشق چايخوري نمک
يک قاشق چايخوري فلفل
دوحبه سير له شده
75گرم کره
يک پيمانه قارچ خرد شده
نصف فنجان ذرت
يک ونيم فنجان آب
دو قاشق مربا خوري گشنيز خورد شده
? طرز تهيه
کره را در قابلمه و روي حرارت ملايم قرار دهيد. سپس سير خرد شده را به آن اضافه کنيد. پس از سه دقيقه ذرت کنسرو شده را با نمک و جوز هندي اضافه کنيد.
سينه مرغ را از پوست و استخوان جدا کرده و به خوبي خرد کنيد.
تره فرنگي شسته شده را خرد کنيد و با قارچ و مرغ به مواد درون قابلمه اضافه کنيد.
پس از به جوش آمدن مواد درون قابلمه در قابلمه را بگذاريد و صبر کنيد تا براي نيم ساعت بپزد.
سپس مواد درون قابلمه را درون غذاساز و يا مخلوط کن بريزيد تا کاملاً يکنواخت شود. سوپ را در حالي که هنوز گرم است درون ظرف مناسبي ريخته و با گشنيز خرد شده روي آن را تزئين کنيد.
منبع:www.vista.ir