جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
آش رشته بيرجندي
-(5 Body) 
آش رشته بيرجندي
Visitor 517
Category: دنياي فن آوري

? مواد لازم
 

رشته آشي 1 بسته
سبزي آش 2 کيلو گرم ( تره – شبد – اسفناج – جعفري – گشنيز و برگ چغندر )
حبوبات 1 کيلو گرم ( عدس – نخود – لوبيا سفيد و چيتي از هر کدام 250 گرم )
کشک بيرجندي يا سفيد 300 گرم
گياهان داروئي محلي 2 قاشق ( زيره – کرابيه – باديان – تخم گل پونه – شوت )
پياز داغ و نعنا داغ( از هر کدام 4 قاشق)
آب قلم يا گوشت 400 گرم يا 2 ليوان
روغن 200 گرم

? طرز تهيه
 

حبوبات را پس از پاک کردن 2 الي 3 ساعت خيس کرده تا هم ( زودتر پخته شود و هم براي جلوگيري از نفخ ) و مي پزيم ، سبزيجات را خوب خرد کرده در صورتيکه از سبزي خشک خواستيم استفاده کنيم هر 100 گرم سبزي خشک برابريک کيلو سبزي تازه مي باشد 0 فقط کافي است يکي دو ساعت خيس کرده و بعد کمي تفت داده سپس آب را جوش آورده سبزيجات را در آن ريخته بدون اينکه درب آن را ببنديم تا سبز بودن خود را حفظ کند سپس حبوبات پخته شده را اضافه کرده تا جوش بخورد0 روغن را هم اضافه کرده سپس رشته ها را ريخته در اين فاصله آب قلم و گياهان محلي ( کرابيه – زيره – باديان – شوت – تخم گل پونه ) را اضافه کرده سپس با حرارت ملايم قرار داده تا رشته ها نرم شود و آش غليظ گردد و سپس در پايان مقداري از کشک بيرجندي را اضافه کرده در ظرف دلخواه کشيده و رويش را با پياز داغ و نعنا داغ و سير داغ و کشک تزئين مي کنيم .
منبع: www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image