? مواد لازم:
برنج؛ 300 گرم
سبــزي آش (تـره ـ جعفري ـ گشنيز ـ نعنا به مقدار کم ـ برگ چغندر يا اسفناج)؛ يک کيلوگرم
لپه؛ نصف پيمانه
پياز سرخ شده؛ 4 قاشق سوپخوري
گوشت چرخ کرده؛ نيم کيلو
انار ترش؛ 2 کيلوگرم يا رب انار؛ يک ليوان
گلپر؛ 2 قاشق سوپخوري
روغن، نمک و فلفل به مقدار لازم.
? طرز تهيه
لپه و پياز سرخ شده را با 5 ليوان آب و کمي نمک و فلفل روي آتش ملايم مي گذاريم تا خوب بپزد.
بعد برنج پاک کرده و شسته را به آن اضافه ميکنيم و ميگذاريم تا بپزد.
گوشت چرخ کرده را با دو عدد پياز رنده شده و کمي نمک و فلفل و يک استکان برنج پخته شده مخلوط ميکنيم و از آن کوفته ريزه درست ميکنيم.
کوفتهها را کمي سرخ ميکنيم و داخل آش ميريزيم.
سبزي را پس از شستن و خرد کردن به آش اضافه ميکنيم و با حرارت ملايم ميپزيم تا آش جا بيفتد (برنج بايد کاملاً بپزد و لعاب بيندازد).
بعد از آن آب انار يا رب را به آش اضافه ميکنيم و در آخر طبخ گلپر را در آش ميريزيم.
آش را در ظرف مورد نظر ميريزيم و روي آن را با نعنا داغ زينت ميدهيم (با دو تا سه قاشق سوپخوري روغن و يک قاشق سوپخوري نعناي خشک و نرم، نعنا داغ درست ميکنيم).
منبع:www.vista.ir