? مواد لازم
گوشت ماهيچه يا سردست؛ 750 گرم
نعنا، جعفري و کمي شنبليله (نعنا بايد کم باشد)؛ نيم کيلو لپه؛150 گرم گوجه سبز آب نيفتاده؛ نيم کيلو
روغن؛ 3 تا 4 قاشق سوپخوري
پياز متوسط؛ يک عدد
سيب زميني؛ سه عدد متوسط
نمک، فلفل و زردچوبه؛ به مقدار لازم
? طرز تهيه
گوشت را تکه تکه ميکنيم و ميشوييم و با لپه و پياز خرد کرده و شسته شده و حدود 6 ليوان آب در حرارت ملايم بار ميکنيم تا کمي بپزد. بعد هستههاي گوجه را بيرون ميآوريم و داخل خورش ميريزيم.
سبزيها را پس از پاک کردن و شستن خرد و با کمي روغن سرخ ميکنيم. سپس آن را با گوشت مخلوط کرده و ميگذاريم خوب بپزد.
در اواخر طبخ چند عدد سيب زميني پوست کنده و شسته را با کمي نمک، فلفل و زردچوبه به آن اضافه ميکنيم و ميگذاريم تا سيبزمينيها خوب بپزد. بعد مانند آبگوشتهاي ديگر، گوشت کوبيده آن را تهيه ميکنيم. غذا حاضر است!
منبع:www.vista.ir