اين غذا را زنان عشاير با مهارت و طعم خوبي درست کرده و اکثراً در سفره هاي افطارشان از آن به جاي آش استفاده مي کنند.
? مواد لازم
يک عدد پياز
يک فنجان نخود
يک قاشق غذاخوري روغن
500 گرم گوشت
نمک، فلفل و زردچوبه
? طرز تهيه
ابتدا پياز را پوست گرفته و در روغن بخوبي تفت دهيد تا طلايي رنگ شود. سپس کمي نمک و زردچوبه و فلفل به آن اضافه کرده و گوشت ها را که تکه- تکه کرده ايد به روغن بيفزاييد تا براي چند دقيقه در آن تفت داده شود. سپس نخود و آب جوشيده را اضافه کنيد.آبگوشت محلي عشاير با حرارت ملايم بايد پخته شده و جا بيفتد.
منبع:www.vista.ir