جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
آبگوشت به‌آلو
-(5 Body) 
آبگوشت به‌آلو
Visitor 305
Category: دنياي فن آوري
اگر از شمايي که سن و سالي ازتان گذشته بپرسند خوشمزه‌ترين غذاي قديمي مورد علاقه‌تان چيست، به احتمال زياد آبگوشت را نام خواهيد برد.
آبگوشت يکي از اصيل‌ترين و رايج‌ترين غذاهاي قديمي مردم ايران است که نوع ساده‌اش از ترکيب حبوبات شامل لوبياي سفيد يا چيتي و نخود، گوشت، سيب‌زميني، پياز و ليموعماني تشکيل شده و با اضافه کردن ادويه‌جات، آن را طعم‌دار مي‌کنند ولي اين غذا نيز مانند ديگر غذاها، از تيررس ابتکار بانوان باسليقه خانه‌ها بي‌نصيب نبوده و با جايگزين کردن بعضي ديگر از انواع حبوبات و ايجاد تنوع در مواد تشکيل‌دهنده و همچنين افزودني‌هاي جديد، آبگوشت‌هاي متنوعي را درست کرده‌اند.
آبگوشت به آلو از اين جمله است. اين آبگوشت به جهت وجود به و آلو- که هر دو طعم شيرين دارند- غذايي مناسب براي آنهايي است که ذائقه آنها با غذاهاي شيرين همخواني زيادي دارد.
اگر شما دوستدار اين قبيل غذاهاي سنتي و شيرين هستيد، مواد لازم آبگوشت به آلو را براي نهار روز جمعه اين هفته آماده کنيد. فقط خريد نان سنگک يادتان نرود.

? مواد لازم براي 5 نفر:
 

500 گرم گوشت ماهيچه يا 750 گرم گوشت آبگوشتي
300 گرم لوبيا سفيد
يک عدد پياز متوسط
2 عدد به متوسط
300 گرم آلو بخارا
نمک و فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
دارچين، يک قاشق چاي‌خوري سرخالي

? طرز تهيه
 

1. لوبيا را شسته و به مدت 8 ساعت يا از شب تا صبح خيس کنيد. طي اين مدت، چند بار آب آن را عوض کنيد تا به اصطلاح، خاصيت نفاخي آن از بين برود.
2. به‌ها را شسته و همين‌طور با پوست به 4قاچ تقسيم کنيد. پس از خرد کردن به، دانه‌هاي آن را نيز خارج کنيد. [آشنايي با خواص به]
3. آلوها را نيز به مدت چند ساعت در کاسه‌اي فلزي محتوي آب، خيس کرده و سپس روي اجاق گاز حرارت دهيد تا بپزند. پس از اينکه آب اضافي آلوها از بين رفت، هسته‌هاي آنها را از گوشت جدا کرده و به ظرف ديگري منتقل کنيد.
4. پياز را نيز پوست کنده و پس از شستن به صورت 4قاچ خرد کنيد.
5 . همه مواد شامل پياز، گوشت، زردچوبه و لوبيا سفيد را در قابلمه‌اي گود حاوي مقداري آب ريخته و روي اجاق گاز قرار دهيد تا بپزند. براي پخت آبگوشت در قابلمه، مدت 3 تا 4 ساعت زمان لازم است ولي اگر براي پخت آن زمان کمتري داريد، به جاي قابلمه از ديگ زودپز استفاده کنيد. گوشت و لوبيا در ديگ زودپز، يک ساعته مي‌پزند.
6 . بعد از اينکه لوبيا و گوشت کاملا پخته شد، استخوان‌ها را از داخل مواد آبگوشت خارج کرده، سپس آلو، دارچين و نمک و فلفل را به آن اضافه کنيد و بگذاريد به مدت نيم‌ساعت ديگر بجوشد تا آبگوشت کاملا جا بيفتد.
در پايان مواد را از آب آن جدا کرده و مخلوط گوشتي را با گوشتکوب، خوب بکوبيد و آب آن را نيز به صورت جداگانه سرو کنيد.
نکته 1) استفاده از ماهيچه براي آبگوشت، باعث لعاب‌دار شدن آن مي‌شود.
نکته2) کاشاني‌ها براي پخت اين آبگوشت، آلو را حذف کرده و آب انار را جايگزين آن مي‌کنند. در ضمن به جاي لوبيا سفيد نيز از عدس استفاده مي‌کنند. البته اين غذا ديگر آبگوشت به آلو نيست بلکه آبگوشت به کاشاني نام دارد.
منبع:www.vista.ir
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image