مواد لازم:
يك عدد مرغ به وزن 5/1 كيلوگرم
4 شاخه ترخون يا رزماري
15 گرم كره ذوب شده
300 گرم ژامبون مرغ
يك قاشق بزرگ روغن
يك دوم قاشق پيمانه آب مرغ
2 قاشق چايخوري ترخون تازه خرد شده

? طرز تهيه
1 _ چربي هاي اضافه مرغ را گرفته، آن را تميز شسته و خشك كنيد. ساقه هاي ترخون و كره را در حفره خالي شكم مرغ قرار دهيد.
2 _ ورقه هاي ژامبون را به صورت نوارهاي باريك بريده، آنها را به شكل ضربدري روي سينه مرغ بچينيد. براي نگه داشتن نوارهاي ژامبون روي سينه مرغ مي توانيد از چند عدد خلال دندان استفاده كنيد.
3 _ مرغ را بر روي يك شبكه سيمي قرار داده در يك سيني فر بگذاريد و روي آن با قلم مو كمي روغن بماليد. آن را به مدت يك و نيم ساعت در فر با حرارت متوسط (180 درجه) در حالي كه هرازچندگاه يك بار مقداري آب مرغ با قاشق روي آن مي ريزيد، بپزيد. (در صورتي كه ژامبون روي مرغ زودتر از اين زمان برشته شد يك قطعه فويل روي ظرف بكشيد.) پيش از بريدن مرغ آن را به مدت 15 دقيقه در جاي گرمي بگذاريد تا راحت تر بريده بشود.
4 _ ترخون خرد شده را به آب مرغ جمع شده در ظرف فر اضافه كرده، آن را روي مرغ بريزيد و سرو كنيد.در صورتي كه از مرغ يخ زده استفاده مي كنيد حتماً براي باز شدن يخ آن مرغ را مدتي قبل از مصرف از فريزر خارج كرده، در يخچال قرار دهيد تا يخ آن به مرور آب شود. (طي اين زمان روي مرغ را بپوشانيد تا پوست آن خشك و سفت نشود.) هرگز به اين منظور مرغ را در دماي اتاق قرار ندهيد زيرا طبق نظر كارشناسان گوشت مرغ در اين دما محيط مساعدي براي رشد باكتري ها است. براي باز شدن يخ يك مرغ 5/1 كيلوگرمي بايد 24 ساعت قبل از مصرف آن را در يخچال قرار دهيد.
منبع:www.vista.ir