مواد لازم براي مصرف 6 نفر
گوشت بي استخوان/ 200 گرم
عدس( نيسک)/ يک کيلو
پياز/ 2 عدد
شيره انگور/ 200 گرم
روغن و ادويه/ بمقدار لازم
طرز تهيه:
ابتدا عدس پاک کرده و شسته را در 3 کاسه آب در يک قابلمه روي اجاق گذاشته گوشت را خرد و ريز کرده اضافه مي کنيد پياز را با مقداري از روغن سرخ کرده در غذا مي ريزيد ادويه را هم اضافه کرده تا کاملاً بجوشد بقيه روغن را گرم کرده با شيره انگور مخلوط نموده هنگام کشيدن غذا بر روي کاسه هاي غذا مي ريزيد.
منبع:نشريه آشپزي کردستان