مواد لازم براي مصرف 8 نفر
کله و پاچه و سيرابي/ يکدست کامل
دنبه گوسفند/ 50 گرم
نمک و زردچوبه/ بمقدار لازم
طرز تهيه:
کله و پاچه و سيرابي پاک کرده را خوب شسته از طرف دماغ کله را چند بار به زمين کوبيده تا درون کله از مايعات و خون پاک شود وسط سم پاچه ها را شکافته موي اضافه را پاک کرده سيرابي( شکمبه، شيلافه) را قطعه قطعه نموده چند بار که شسته شد در يک ديگ ريخته چهار کاسه آب بر رويش بريزيد دنبه را هم اضافه کرده روي اجاق گاز گذاشته تا به مدت 5 ساعت کاملاً بپزد، نزديک به کشيدن غذا، نمک و زردچوبه را با دنبه ساييده بر روي غذا بريزيد. اگر مايل بوديد بعد از کشيدن، از آبليموي تازه استفاده کنيد.
منبع:نشريه آشپزي کردستان