جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
پلويوناني
-(0 Body) 
پلويوناني
Visitor 362
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 6-8 نفر:
برنج : 3 پيمانه (450 گرم)
كره : 100 تا 150 گرم
ژامبون يا گوشت مرغ خرد كرده : 500 گرم
فلفل دلمه اي سبز و قرمز خرد كرده: از هر كدام يك عدد
قارچ ورقه خرد كرده :300 گرم
ذرت شيرين :1 پيمانه
نخودفرنگي پخته: 1 پيمانه
پياز داغ : 3 قاشق سوپخوري
نمك و فلفل سياه :به ميزان لازم
زعفران حل كرده : 1 قاشق سوپخوري

پلويوناني

روش تهيه :
ابتدا مطابق دستورالعمل هاي گذشته ، برنج را آبكش كرده و دم كنيد. بعد يكصد گرم كره روي آن بگذاريد .حالا در تابه ي مناسبي (50گرم) كره بريزيد وروي اجاق قرار دهيد تا آب شود. آن گاه ژامبون يا مرغ را بيفزائيد و كمي تفت دهيد . اينك فلفل دلمه اي و قارچ را بيفزائيد و به مدت 5 دقيقه ي ديگر تفت دهيد .اكنون ذرت ، نخود ، پياز داغ ،‌نمك ، فلفل و زعفران را اضافه و مخلوط كنيد . حالا تركيب اماده با با چلوي دمكرده مخلوط نمائيد و در ديس بكشيد و روي آن رابا برنج زعفراني تزئين كنيد.
نكته ي خواندني
گوشت مرغ يك ماده غذائي غني از پروتئين ، آهن ، روي و نياسين مي باشد . سعي كنيد پوست مرغ را حتما جدا كنيد و در موقع خريد به تازگي آن توجه زيادي داشته باشيد.
منبع:مجله اشپزباشي،شماره44
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image