جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
سينه ي مرغ با سس ترخون
-(1 Body) 
سينه ي مرغ با سس ترخون
Visitor 313
Category: دنياي فن آوري
مواد لازم براي 2 نفر:
سينه ي مرغ : 2قطعه
نمك و فلفل : به مقدار لازم
پياز كوچك خرد كرده : 1 عدد
سير له كرده : 2 حبه
ژامبون ريز خرد كرده : 2 ورقه نازك
قارچ ريز خرد كرده : 200 گرم
فلفل دلمه اي ريز خرد كرده : 1 عدد
روغن براي سرخ كردن : به ميزان لازم

سينه ي مرغ با سس ترخون

مواد لازم سس ترخون:
روغن زيتون : 2 قاشق سوپخوري
برگ تازه ي ترخون خرد كرده : 1قاشق سوپخوري
خامه : 250گرم
سس خردل : 1 قاشق چايخوري
روش تهيه
سينه ي مرغ را از وسط به دو قسمت مساوي ببريد و استخوان آن را جدا كنيد.آن گاه شكاف عميقي در يك طرفش ايجاد كنيد تا مانند پاكت شود. سپس روي آن نمك و فلفل بپاشيد .حالا در تابه ي مناسبي روغن بريزيد و روي اجاق بگذاريد و پياز را در آن تفت دهيد تا سبك شود.بعد سير،ژامبون،قارچ،فلفل دلمه اي ، نمك و فلفل را به آن بيفزائيد وتفت دهيد . اكنون مخلوط به دست آمده را درون شكاف ايجاد كرده در سينه ي مرغ بريزيد و دو لبه ي ان را با خلال دندان ببنديد .حالا در تابه ي مناسبي روغن بريزيد و سينه هاي مرغ را در آن با حرارت ملايم سرخ كنيد تا بپزد و برشته شود.اينكه با كمك چاقوي تيزي ،سينه ي مرغ را به شكل ورقه هاي نازك ببريد و در ظرف مناسبي بچينيد .بعد سس ترخون را روي آن بريزيدو ميل كنيد.
روش تهيه ي سس ترخون:
روغن را در تابه ي كوچكي گرم كنيد ، ترخون را بيفزائيد و كمي تفت دهيد.سپس آن را از روي حرارت برداريد ، بعد خامه وخردل را بيفزائيد.
منبع:مجله اشپزباشي،شماره44
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image