مواد لازم براي 2 نفر:
سينه ي مرغ : 2قطعه
نمك و فلفل : به مقدار لازم
پياز كوچك خرد كرده : 1 عدد
سير له كرده : 2 حبه
ژامبون ريز خرد كرده : 2 ورقه نازك
قارچ ريز خرد كرده : 200 گرم
فلفل دلمه اي ريز خرد كرده : 1 عدد
روغن براي سرخ كردن : به ميزان لازم
مواد لازم سس ترخون:
روغن زيتون : 2 قاشق سوپخوري
برگ تازه ي ترخون خرد كرده : 1قاشق سوپخوري
خامه : 250گرم
سس خردل : 1 قاشق چايخوري
روش تهيه
سينه ي مرغ را از وسط به دو قسمت مساوي ببريد و استخوان آن را جدا كنيد.آن گاه شكاف عميقي در يك طرفش ايجاد كنيد تا مانند پاكت شود. سپس روي آن نمك و فلفل بپاشيد .حالا در تابه ي مناسبي روغن بريزيد و روي اجاق بگذاريد و پياز را در آن تفت دهيد تا سبك شود.بعد سير،ژامبون،قارچ،فلفل دلمه اي ، نمك و فلفل را به آن بيفزائيد وتفت دهيد . اكنون مخلوط به دست آمده را درون شكاف ايجاد كرده در سينه ي مرغ بريزيد و دو لبه ي ان را با خلال دندان ببنديد .حالا در تابه ي مناسبي روغن بريزيد و سينه هاي مرغ را در آن با حرارت ملايم سرخ كنيد تا بپزد و برشته شود.اينكه با كمك چاقوي تيزي ،سينه ي مرغ را به شكل ورقه هاي نازك ببريد و در ظرف مناسبي بچينيد .بعد سس ترخون را روي آن بريزيدو ميل كنيد.
روش تهيه ي سس ترخون:
روغن را در تابه ي كوچكي گرم كنيد ، ترخون را بيفزائيد و كمي تفت دهيد.سپس آن را از روي حرارت برداريد ، بعد خامه وخردل را بيفزائيد.
منبع:مجله اشپزباشي،شماره44