جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
قليه- قليه
-(2 Body) 
قليه- قليه
Visitor 515
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم براي مصرف 10 نفر
 

گوشت گاو با قلمه/ يک کيلو
لپه / 200 گرم
برگ خشک زردآلو و بلغور هر کدام/ 100 گرم
هسته مغز زردآلو( دانگو)/ 100 گرم
کشمش/ 50 گرم
پياز/ 2 عدد بزرگ
شيره انگور/ يک استکان
رب انار/ نيم استکان
روغن، زردچوبه و نمک/ بمقدار لازم
ادويه، حل و دارچين/ يک قاشق مرباخوري

طرز تهيه:
 

ابتدا پيازداغ را در يک قابلمه مناسب آماده کرده و گوشت را در آن تفت داده، سپس 4 کاسه آب در آن مي ريزيد پس از آنکه بجوش آمد لپه، بلغور، و مغز زردآلو( دانگو) اضافه مي کنيد. هسته ي زردآلو را که قبلاً جوشانده و صاف کرده ايد به غذا اضافه مي کنيد، نيم ساعت پيش از آماده شدن( قليه) شيره ي رب انار و دوينه را مخلوط کرده در غذا ريخته و حرارت را کم مي کنيد تا درست جا بيفتد.
توجه: کشمش را بايد با پيازداغ تفت داده همراه با گوشت بپزد.
منبع:نشريه آشپزي کردستان
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image