مواد لازم براي مصرف 4 نفر
زردآلوي رسيده/ يک کيلو
روغن حيواني/ بمقدار لازم
شکر/ يک استکان
دارچين/ يکقاشق مرباخوري
طرز تهيه:
ابتدا هسته ي زردآلو را در آورده و زردآلو را با 2 استکان آب جوشانده آنقدر بهم بزنيد که کاملاً صاف شود و حالت رب بگيرد پس از آن روغن حيواني را به زردآلو اضافه کرده بهم بزنيد و حرارت آتش را کم کرده تا جا بيفتد. هنگام کشيدن غذا بر روي هر بشقاب يک قاشق مرباخوري شکر بريزيد و دارچين را بر رويش بپاشيد.
منبع:نشريه آشپزي کردستان