جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
رکرموز
-(6 Body) 
رکرموز
Visitor 342
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

پودر آماده ي ژله ي موز : 50 گرم
آب جوش : يک دوم پيمانه
آب سرد : يک دوم پيمانه
زرده ي تخم مرغ : 2 عدد
شکر : 180 گرم
آرد ذرت : 3 قاشق سوپخوري
شير : 750 ميلي ليتر
وانيل : يک هشتم قاشق چايخوري
پنير خامه اي : 150 گرم
خامه ي فرم گرفته : 250 گرم
پودر ژلاتين : 3 قاشق چايخوري
آب سرد : يک چهارم پيمانه
بيسکويت ساده : 100 گرم
موز : 3 عدد

روش تهيه
 

پودر ژله را در آب جوش حل کنيد و آب سرد به آن بيفزائيد. و در قالبي به گنجايش 1 ليتر بريزيد و در يخچال بگذاريد تا ببندد. سپس زرده هاي تخم مرغ را با شکر مخلوط سازيد و با همزن برقي بزنيد تا کمرنگ و غليظ شود. بعد، آرد ذرت را اضافه کنيد و شير را بتدريج بيفزائيد و روي حرارت قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا غليظ شود. آنگاه از روي حرارت برداريد و وانيل را بيفزائيد و بگذاريد کمي خنک شود. حال پنير خامه اي و خامه ي فرم گرفته را به مايه اضافه کنيد. پودر ژلاتين را روي آب سرد بپاشيد و به روش بن ماري حل کنيد و به مواد قبلي بيفزائيد. بيسکويت ها را خرد کنيد و 2 عدد از موزها را حلقه حلقه کنيد و به مواد بيفزائيد. حالا تمام مواد را روي ژله ي بسته شده بريزيد و به مدت 3 تا 4 ساعت در يخچال بگذاريد تا ببندد. بعد آن را از قالب درآوريد و با خامه ي فرم گرفته و باقيمانده ي موز، تزئين نمائيد.
منبع: دنياي زنان، شماره 64
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image