جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
آش قوروت قيله
-(5 Body) 
آش قوروت قيله
Visitor 504
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

گوشت مغز ران : 200 گرم
پياز : 1 عدد
آب : 2 ليتر
نخود : 100 گرم
نمک، فلفل سياه و زردچوبه : به ميزان لازم
بلغور گندم : 200 گرم
بادمجان خرد کرده و سرخکرده : 500 گرم
سبزي : 500 گرم (ريحان، تره، جعفري)
گوجه فرنگي رنده شده : 250 گرم
کشک : 200 گرم
سير خام : 1 بته

روش تهيه
 

گوشت را خرد کنيد. آنگاه با پياز ريز خرد شده و مقداري روغن و ادويه تفت دهيد. يک پيمانه آب بيفزائيد و اجازه دهيد تا پخته شود. در پايان ساعت اول نخود را ــ که از قبل خيس کرده ايد ــ به گوشت اضافه کنيد. آب آن را بيشتر کرده، روي شعله ي ملايم اجازه دهيد تا مغز پخت شود. بلغور گندم را نيز اضافه کنيد. بادمجان ها را با پوست بشوئيد و ريز خرد و آن را سرخ کنيد و به همراه سبزي و گوجه فرنگي پوره شده درون آش بريزيد. در پايان پخت، کشک را داخل آن بريزيد و هم بزنيد و شعله را خاموش کنيد. آش را درون ظرف بکشيد و روي آن را با پياز داغ (به دلخواه) و سير خام و کشک تزئين کنيد. در شهرستان جلفا اين آش براي مراسم حنابندان و توسط خانواده ي عروس پخته مي شود. در ظرف هاي بزرگ گذاشته مي شود و پياله مي چينند و يک ظرف سير کوبيده حتماً کنار آش قرار دهيد.
منبع: دنياي زنان، شماره 64
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image