جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
اسلايس ميوه
-(2 Body) 
اسلايس ميوه
Visitor 426
Category: دنياي فن آوري

مواد لازم:
 

آرد : 300 گرم
کره : 200 گرم
پودر شکر : 170 گرم
وانيل : يک چهارم قاشق چايخوري
تخم مرغ : 1 عدد
کمپوت زردآلو : 1 قوطي
مارمالاد زردآلو : 200 گرم
سفيده ي تخم مرغ : 3 عدد
پودر بادام : 50 گرم

روش تهيه
 

آرد، کره، 70 گرم از پودر شکر، وانيل و تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و خمير را کمي ورز دهيد تا صاف و يکدست شود. خمير را يک ساعت در يخچال استراحت دهيد، آنگاه آن را در قالب چرب شده به ابعاد 30×20 پهن کرده و روي خمير را با مارمالاد پوشش دهيد. زردآلوها را روي مارمالاد بچينيد و در فر از قبل گرم شده با حرارت 200 درجه ي سانتيگراد به مدت 20 دقيقه قرار دهيد. سپس سفيده هاي تخم مرغ را با همزن برقي خوب بزنيد تا فرم بگيرد. باقيمانده ي پودر شکر را به تدريج اضافه کرده، به هم زدن ادامه دهيد. در آخر پودر بادام را افزوده و مرنگ آماده شده را روي زردآلو ها بريزيد، روي مرنگ را صاف کرده و مجدداً 15 دقيقه در فر قرار دهيد. بعد از پخت و سرد شدن، آن را برش داده و ميل کنيد.
يادآوري 1: مرنگ مخلوطي از سفيده تخم مرغ و شکر است که به روش هاي مختلفي از آن استفاده مي شود.
يادآوري 2: اين اسلايس را مي توان با انواع ميوه ها تهيه نمود.
منبع: دنياي زنان، شماره 64
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image