مواد لازم:
کره : 30 گرم
ساقه ي کرفس خرد کرده : 5 عدد
پياز خرد کرده : 1 عدد
پيازچه خرد کرده : 4 عدد
سيب زميني بزرگ خرد کرده : 1 عدد
آب مرغ : 750 ميلي ليتر
شير : 250 ميلي ليتر
نمک و فلفل : به مقدار لازم
خامه : 50 گرم
ريحان خرد کرده براي تزئين : به مقدار کم
جعفري خرد کرده : 3 قاشق سوپخوري
روش تهيه
کره را در ظرف مناسبي با حرارت متوسط ذوب کنيد. ساقه ي کرفس و پياز را در آن بريزيد و 5 دقيقه با حرارت ملايم تفت دهيد تا کمي نرم شود. سپس پيازچه، سيب زميني و آب مرغ را بيفزائيد و بگذاريد بجوشد. بعد حرارت را ملايم کنيد تا مواد بپزد. سوپ را در غذاساز مخلوط کنيد و به قابلمه برگردانيد. شير را به مواد بيفزائيد. نمک و فلفل غذا را اندازه کنيد و بگذاريد 10 دقيقه بجوشد. سوپ آماده را داخل سوپخوري بريزيد و آن را با خامه، ريحانه و جعفري تزئين کنيد.
منبع: دنياي زنان، شماره 64