مواد لازم براي مصرف 5 نفر
قارچ/ يک کيلو
کراده يا تره/ 1 کيلو
روغن، نمک و زردچوبه/ مقداري
طرز تهيه:
ابتدا قارچ را خرد کرده و مقداري زير نور آفتاب قرار مي دهيد کراده يا تره را خرد مي کنيد و با قارچ در روغن سرخ مي نماييد و زردچوبه و نمک به آن اضافه مي کنيد مقداري آب در آن مي ريزيد. تا تمام شدن آب، آن را از روي اجاق برنمي داريد.
مي توانيد از پياز، پيازچه و کنيوال استفاده کنيد. ابتدا پيازچه ها را ريز نموده آنرا همراه با کمي روغن در قابلمه روي اجاق گذاشته تا 10 الي 15 دقيقه، سپس قارچها را که قبلاً آماده نموده ايد همراه با نمک و زردچوبه در آن ريخته و چند دقيقه با هم پخته مي شوند.
منبع:نشريه آشپزي کردستان