زمان آماده سازي 15 دقيقه. زمان پخت 15 دقيقه
مواد لازم براي 4 نفر:
پاستا / 500گرم
کره / 20 گرم
روغن زيتون / 1قاشق غذاخوري
سير له شده / 2 حبه
پيازچه خرد شده / 1عدد
فلفل دلمه اي قرمز کوچک به صورت خرد شده / 1عدد
قارچ کوچک نصف شده / 200 گرم
استاک مرغ به صورت پودر شده / 1قالب
آرد ذرت / 2 قاشق غذاخوري
آب / 1 پيمانه
برگه خشک شده مرزنگوش / 1/4قاشق غذاخوري
خامه غليظ / 1/2 پيمانه
1. پاستا را درون ظرف بزرگي از آب جوش، بدون اينکه در ظرف را بگذاريد بپزد تا زماني که نرم شود سپس آن را آبکش نمائيد.
2. کره و روغن را در ماهي تابه داغ کنيد و سير را به مدت 1 دقيقه در آن تفت دهيد پس از آن پياز، فلفل دلمه اي و قارچ را به سير بيافزائيد و براي دو دقيقه آنها را تفت دهيد.
3. استاک و آرد ذرت را با دو قاشق غذاخوري آب درون کاسه اي مخلوط نمائيد. سپس آب باقيمانده و مرزنگوش را نيز با اين مخلوط درون کاسه ترکيب کنيد. مخلوط آرد ذرت را با مخلوط سبزي در هم بياميزيد و تا زماني که سس بجوشد و غليظ شود آن را هم بزنيد.
مي توان آن را 6 ساعت جلوتر آماده کرد.
روي آن را بپوشانيد و در دمائي نظير دماي خانه نگهداري کنيد.
نمي توان آن را فريز کرد.
پختن آن در مايکروويو امکان پذير است.
منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)