جستجو در محصولات

گالری پروژه های افتر افکت
گالری پروژه های PSD
جستجو در محصولات


تبلیغ بانک ها در صفحات
ربات ساز تلگرام در صفحات
ایمن نیوز در صفحات
.. سیستم ارسال پیامک ..
قارچ خامه زده و پاستا
-(18 Body) 
قارچ خامه زده و پاستا
Visitor 283
Category: دنياي فن آوري
زمان آماده سازي 15 دقيقه. زمان پخت 15 دقيقه

مواد لازم براي 4 نفر:
 

پاستا / 500گرم
کره / 20 گرم
روغن زيتون / 1قاشق غذاخوري
سير له شده / 2 حبه
پيازچه خرد شده / 1عدد
فلفل دلمه اي قرمز کوچک به صورت خرد شده / 1عدد
قارچ کوچک نصف شده / 200 گرم
استاک مرغ به صورت پودر شده / 1قالب
آرد ذرت / 2 قاشق غذاخوري
آب / 1 پيمانه
برگه خشک شده مرزنگوش / 1/4قاشق غذاخوري
خامه غليظ / 1/2 پيمانه
1. پاستا را درون ظرف بزرگي از آب جوش، بدون اينکه در ظرف را بگذاريد بپزد تا زماني که نرم شود سپس آن را آبکش نمائيد.
2. کره و روغن را در ماهي تابه داغ کنيد و سير را به مدت 1 دقيقه در آن تفت دهيد پس از آن پياز، فلفل دلمه اي و قارچ را به سير بيافزائيد و براي دو دقيقه آنها را تفت دهيد.
3. استاک و آرد ذرت را با دو قاشق غذاخوري آب درون کاسه اي مخلوط نمائيد. سپس آب باقيمانده و مرزنگوش را نيز با اين مخلوط درون کاسه ترکيب کنيد. مخلوط آرد ذرت را با مخلوط سبزي در هم بياميزيد و تا زماني که سس بجوشد و غليظ شود آن را هم بزنيد.
مي توان آن را 6 ساعت جلوتر آماده کرد.
روي آن را بپوشانيد و در دمائي نظير دماي خانه نگهداري کنيد.
نمي توان آن را فريز کرد.
پختن آن در مايکروويو امکان پذير است.

منبع: مجموعه کتاب آموزش آشپزي کدبانو (غذاهاي متنوع با ماکاروني)
Add Comments
Name:
Email:
User Comments:
SecurityCode: Captcha ImageChange Image